w urzedzie komunikacji... wiec nie wiem jak z tym jest
 w urzedzie komunikacji... wiec nie wiem jak z tym jest  
 PS. Jak ktoś bedzie opłacał akcyze... to nie wkopcie sie tak jak ja w białymstoku... dowalili mi z 200 euro na umowie na 680euro
 babka mnie cisneła 2h
 babka mnie cisneła 2h  
 POZDRO!
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP

Może rozwiniesz bardziej swoja wypowiedz? Co znaczy dowalili? Teraz nikt nie zmienia wartości auta z umowy. Ja miałem na umowie 30 euro (Golf GTI '95) i nikomu było nic do tego... Miałem 3 auta ... wszystkie z Reichu ... I zawsze dostawałem brief do domu.MrWho pisze:PS. Jak ktoś bedzie opłacał akcyze... to nie wkopcie sie tak jak ja w białymstoku... dowalili mi z 200 euro na umowie na 680euro Sad babka mnie cisneła 2h Sad

Nikt się o nic nie czepiał
 Nikt się o nic nie czepiał 
 wszedłem jak na psycho testach
 wszedłem jak na psycho testach  babka mnie 2 h cisneła aż mnie złamała :/ zaczeła mi wypełniać papiery do sadu... itd miałem 200 czy tam 300 euro wpisane na umowie... kazała mi wypełnić jeszcze raz deklaracje i napisać że zapłąciłem 680 euro i nie posiadam na to zadnych papierów :/ no i w taki oto sposób mi doj***ła
 babka mnie 2 h cisneła aż mnie złamała :/ zaczeła mi wypełniać papiery do sadu... itd miałem 200 czy tam 300 euro wpisane na umowie... kazała mi wypełnić jeszcze raz deklaracje i napisać że zapłąciłem 680 euro i nie posiadam na to zadnych papierów :/ no i w taki oto sposób mi doj***ła 

Po mnie kolo wszedł miał na umowie 600 euro to babka go tak przycisneła że wpisał 1400 euro :/ za Lagune
 Po mnie kolo wszedł miał na umowie 600 euro to babka go tak przycisneła że wpisał 1400 euro :/ za Lagune 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości