to się jeszcze okażeGlocu pisze:do tego gleba a jak duża ona będzie?

Moderator: G0 Karcio

to się jeszcze okażeGlocu pisze:do tego gleba a jak duża ona będzie?

a na bbsach jest super!!
 a na bbsach jest super!! 

jechałeś białym golfem?lolo_golf pisze:Widziałem Cię w piątek na jak leciałeś na Jarosław
 bo widziałem białasa ale nie miał wlepy więc nie trąbiłem ani ne mrugałem
  bo widziałem białasa ale nie miał wlepy więc nie trąbiłem ani ne mrugałem  wieczorem wrzuce fotki BBSów bo dopiero wróciłem do Wrocka
  wieczorem wrzuce fotki BBSów bo dopiero wróciłem do Wrocka 

Porobiłem w weekend fotki RMów.. Środki w tym tygodniu będą już gotowe do malowania.. Ranty są gotowe do polerki.. niestety gdy zdarłem lakier z rantów okazało się że jeden jest do d..
  Porobiłem w weekend fotki RMów.. Środki w tym tygodniu będą już gotowe do malowania.. Ranty są gotowe do polerki.. niestety gdy zdarłem lakier z rantów okazało się że jeden jest do d..  kolega już mi załatwił prosty.. ale zastanawiam się nad kupnem szerszych.. przynajmniej na tył.. jeśli ktoś ma namiar na niedrogie proste to prooszę o info..
  kolega już mi załatwił prosty.. ale zastanawiam się nad kupnem szerszych.. przynajmniej na tył.. jeśli ktoś ma namiar na niedrogie proste to prooszę o info..  śrubki w sobote wyczyściłem i pojechały dziś do chromowania.. dekielki będą pomalowane pod kolor rantów..
  śrubki w sobote wyczyściłem i pojechały dziś do chromowania.. dekielki będą pomalowane pod kolor rantów..  okazało isę że wentylki też przydadzą się nowe.. bo te co mam... no każdy jest inny
  okazało isę że wentylki też przydadzą się nowe.. bo te co mam... no każdy jest inny  więc trzeba coś pomyśleć.. a tutaj fotki:
  więc trzeba coś pomyśleć.. a tutaj fotki:

Hehe. Cieżko jest o szerokie ranty, a żeby niedrogie jeszcze były... raczej niewykonalne niestetyBLIND pisze:ale zastanawiam się nad kupnem szerszych.. przynajmniej na tył.. jeśli ktoś ma namiar na niedrogie proste to prooszę o info..

śrubki pojechały do Poznania.. trochę lepsza cena a jakość ta sama.. w poście wyżej napisałem że śrubki już wyczyszczone.. moczyłem w scansolu a potem każdą jeszcze ręcznie czyściłem bo miały dwie warstwy lakieru na sobiemkowalm pisze:Hehe. Cieżko jest o szerokie ranty, a żeby niedrogie jeszcze były... raczej niewykonalne niestetyBLIND pisze:ale zastanawiam się nad kupnem szerszych.. przynajmniej na tył.. jeśli ktoś ma namiar na niedrogie proste to prooszę o info..
Gdzie chromujesz? Ja pochromowałem śrubki w Galbanie, za 2-3 dni mają do mnie dotrzeć
A i przed wysłaniem kup sobie Scansolu i sam oczyść śrubki z klaru. Schodzi bezproblemowo. Poświęcisz 2-3h, ale będziesz pewien, że będzie dobrze wyczyszczone.
Rozkładasz kawał gazety i łebek każdej śrubki zanurzasz w scansolu. Tak każda pokolei, a potem wycierasz w zwykłą ścierkę suchą i każda będzie czysta.

Sorki, źle doczytałemBLIND pisze:śrubki pojechały do Poznania.. trochę lepsza cena a jakość ta sama.. w poście wyżej napisałem że śrubki już wyczyszczone.. moczyłem w scansolu a potem każdą jeszcze ręcznie czyściłem bo miały dwie warstwy lakieru na sobie

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości