. Pozostaje delikatna poprawka instalacji i już do przodu , szyby itp itd. Ale najważniejsze ze silnik już pracuje . Wrzucam filmik nagrany przed chwilą
 . Pozostaje delikatna poprawka instalacji i już do przodu , szyby itp itd. Ale najważniejsze ze silnik już pracuje . Wrzucam filmik nagrany przed chwilą  a jutro wrzuce nagrany w dzień
 a jutro wrzuce nagrany w dzień  :
 : Moderator: G0 Karcio
 . Pozostaje delikatna poprawka instalacji i już do przodu , szyby itp itd. Ale najważniejsze ze silnik już pracuje . Wrzucam filmik nagrany przed chwilą
 . Pozostaje delikatna poprawka instalacji i już do przodu , szyby itp itd. Ale najważniejsze ze silnik już pracuje . Wrzucam filmik nagrany przed chwilą  a jutro wrzuce nagrany w dzień
 a jutro wrzuce nagrany w dzień  :
 :  Juz zbliza sie koniec (vhoc i tak powiesz ze jeszcze w h... roboty :green_fuck:  )nieublagalnie i co T biedny bedziesz pisal w tym temacie
 Juz zbliza sie koniec (vhoc i tak powiesz ze jeszcze w h... roboty :green_fuck:  )nieublagalnie i co T biedny bedziesz pisal w tym temacie  
 ehhehe . Ogólnie tak jak mówisz , "jeszcze w ch... roboty zostało" ehhe począwszy od skonczenia elektryki , po wklejenie i zwulkanizowanie szyb , wyposażeniu drzwi w elektryke , przewody hamulcowe , hamulce , wszelkie rurki miedziane , instalacje trzeba poizolować , płyny kupić wszelkiego rodzaju , opony , poprawic zawieszenie , klatke wspawać i poprawic malowanie przy spawach . Dużo jest rzeczy do zrobienia jeszcze ale narazie chcem skończyc jedno i powoli zbierać na inne bajery .
  ehhehe . Ogólnie tak jak mówisz , "jeszcze w ch... roboty zostało" ehhe począwszy od skonczenia elektryki , po wklejenie i zwulkanizowanie szyb , wyposażeniu drzwi w elektryke , przewody hamulcowe , hamulce , wszelkie rurki miedziane , instalacje trzeba poizolować , płyny kupić wszelkiego rodzaju , opony , poprawic zawieszenie , klatke wspawać i poprawic malowanie przy spawach . Dużo jest rzeczy do zrobienia jeszcze ale narazie chcem skończyc jedno i powoli zbierać na inne bajery .  

. Wszystko na spokojnie - jest wiele ważniejszych spraw niz znaczek . A co do emblematu vr6 to wczoraj przymierzyłem stary i kiczowato to wygladało ... Jestem w trakcie zastanawiania czy przypadkiem nie odbiec lekko od VT :>
 . Wszystko na spokojnie - jest wiele ważniejszych spraw niz znaczek . A co do emblematu vr6 to wczoraj przymierzyłem stary i kiczowato to wygladało ... Jestem w trakcie zastanawiania czy przypadkiem nie odbiec lekko od VT :>Tzn?lawrai pisze:Jestem w trakcie zastanawiania czy przypadkiem nie odbiec lekko od VT

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości