no raczej,z oryginalna lotką wyglada o wiele lepiejgrzaneczka997 pisze:popierammcsym pisze:umyć

Moderator: G0 Karcio
no raczej,z oryginalna lotką wyglada o wiele lepiejgrzaneczka997 pisze:popierammcsym pisze:umyć

musze koniecznie swojego obnizyc bo ladnie u Ciebie lezy
 musze koniecznie swojego obnizyc bo ladnie u Ciebie lezy  grill tez super, tlumik pierwsza klasa, co do lamp nie jestem do konca przekonany ale jak sa takie brudne to nawet fajnie to wyglada
 grill tez super, tlumik pierwsza klasa, co do lamp nie jestem do konca przekonany ale jak sa takie brudne to nawet fajnie to wyglada 

wczesniej jezdzilem zwykle na uzywkch, teraz beda nowe, wiec bede mogl sie wypowiedziec jak zaloze. te ktore zaproponowałes na pewno bedą Ok.
 wczesniej jezdzilem zwykle na uzywkch, teraz beda nowe, wiec bede mogl sie wypowiedziec jak zaloze. te ktore zaproponowałes na pewno bedą Ok.
 chyba zamówię uniroyal
 chyba zamówię uniroyal 

Na wiosnę pewnie nieznacznie opuszcze przód, niestety z tyłu juz jest max... Umyłem golfa więc i pare zdjęc pstryknąłem.
 Na wiosnę pewnie nieznacznie opuszcze przód, niestety z tyłu juz jest max... Umyłem golfa więc i pare zdjęc pstryknąłem.  

Widac ze starasz sie doprowadzic go do idealnego stanu. tylne Helenki black magic beda dobrym posunieciem.
 Widac ze starasz sie doprowadzic go do idealnego stanu. tylne Helenki black magic beda dobrym posunieciem. Smoked bedzie fajnie tu wygladal
 Smoked bedzie fajnie tu wygladal 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości