, ciekawe czy często gubisz przednią dokładkę zderzaka (tak jak ja)?
Moderator: G0 Karcio

po za tym było troszkę przygód z hamulcami, najpierw założyłem cały komplecik od corrado g60 na nowych tarczach przód brembo klocki ferodo i tył już mniej znanej firmy klocki i tarcze do tego płyn ferodo dot 5.1 nowe przewody hamulcowe, linki od recznego, po czym wpadłem na pomysł żeby zmienić rozstaw na 5x100 nie przeczytałem i wydało mi się że wystarczy zmienić z przodu piastę i tarcze oczywiście a z tyłu jak wiadomo tarcza jest z piasta i będzie git. Niestety brak wiedzy wyszedł okazało się że jest przegub też grubszy i trzeba było zmienić szpilki też nie 12 a 14, i co gorsze wyszło że zwrotnice a przy tym całe zawieszenie
  po za tym było troszkę przygód z hamulcami, najpierw założyłem cały komplecik od corrado g60 na nowych tarczach przód brembo klocki ferodo i tył już mniej znanej firmy klocki i tarcze do tego płyn ferodo dot 5.1 nowe przewody hamulcowe, linki od recznego, po czym wpadłem na pomysł żeby zmienić rozstaw na 5x100 nie przeczytałem i wydało mi się że wystarczy zmienić z przodu piastę i tarcze oczywiście a z tyłu jak wiadomo tarcza jest z piasta i będzie git. Niestety brak wiedzy wyszedł okazało się że jest przegub też grubszy i trzeba było zmienić szpilki też nie 12 a 14, i co gorsze wyszło że zwrotnice a przy tym całe zawieszenie  No i była załamka ale udało się coś wykombinować żeby nie zmieniać zwrotnic i zawieszenie dzięki Borysowi
 No i była załamka ale udało się coś wykombinować żeby nie zmieniać zwrotnic i zawieszenie dzięki Borysowi   dałem do tego tarcze z golfa IV   z mało przeróbka jarzma i było ok
   dałem do tego tarcze z golfa IV   z mało przeróbka jarzma i było ok  Ps. Ogólnie nie polecam tej przeróbki...
  Ps. Ogólnie nie polecam tej przeróbki... 
 Po za tym tankuje i jeżdżę półki co
  Po za tym tankuje i jeżdżę półki co  

wow ... to się napracowaliścieRapix pisze:po czym wpadłem na pomysł żeby zmienić rozstaw na 5x100 nie przeczytałem i wydało mi się że wystarczy zmienić z przodu piastę i tarcze oczywiście a z tyłu jak wiadomo tarcza jest z piasta i będzie git. Niestety brak wiedzy wyszedł okazało się że jest przegub też grubszy i trzeba było zmienić szpilki też nie 12 a 14, i co gorsze wyszło że zwrotnice a przy tym całe zawieszenie No i była załamka ale udało się coś wykombinować żeby nie zmieniać zwrotnic i zawieszenie dzięki Borysow
 ... a ile wyniosło na gotow ? jesli można
 ... a ile wyniosło na gotow ? jesli można  
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości