Planuje wymienic olej w skrzyni ale nie mam bladego pojedzia gdzie sa korki wlewu i spustu. Spustu sie domyslam ze pod skrzynia ale wlewu gdzie ? Jaki olej wlac i czy sie wogole przejmowac ? Skrzynia 4 - biegowa i jak sie rozpier..... to trzeba bedzie wstawic 5-cio biegowa. Ale trzoszke roboty przy tym bedzie i mechanik bedzie musial zarobic (brak warunkow do wymiany samemu). Wiec wszelkie pomocne opinie jak najbardziej oczekiwane. Moze jakies pomocne zdjecie sie znajdzie u kogos ? A ze lubie
  Planuje wymienic olej w skrzyni ale nie mam bladego pojedzia gdzie sa korki wlewu i spustu. Spustu sie domyslam ze pod skrzynia ale wlewu gdzie ? Jaki olej wlac i czy sie wogole przejmowac ? Skrzynia 4 - biegowa i jak sie rozpier..... to trzeba bedzie wstawic 5-cio biegowa. Ale trzoszke roboty przy tym bedzie i mechanik bedzie musial zarobic (brak warunkow do wymiany samemu). Wiec wszelkie pomocne opinie jak najbardziej oczekiwane. Moze jakies pomocne zdjecie sie znajdzie u kogos ? A ze lubie   to sie czlowiek odwdzieczy
  to sie czlowiek odwdzieczy  

, odkrecilem korek wlewowy, z boku, dolalem troszke i zaczelo mi sie przelewac, nie wiem co robic (samochod stoi na rownej nawierzchni)
, odkrecilem korek wlewowy, z boku, dolalem troszke i zaczelo mi sie przelewac, nie wiem co robic (samochod stoi na rownej nawierzchni)  pomozcie prosze, chce wymienic caly olej w skrzyni, bo wiem, ze od nowosci nie byl wymieniany, z gory dzieki za odp
 pomozcie prosze, chce wymienic caly olej w skrzyni, bo wiem, ze od nowosci nie byl wymieniany, z gory dzieki za odp