[ Dodano: Czw Lip 14, 2005 11:40 ]
No co?
 Nikt nie wie gdzie się umieszcza lewarek?
 Nikt nie wie gdzie się umieszcza lewarek?  Samochody wam się nigdy nie psują?
 Samochody wam się nigdy nie psują?  Czy może pytanie jest tak lamerskie że powinienem sie wstydzić?
 Czy może pytanie jest tak lamerskie że powinienem sie wstydzić? 
Odpiszcie proszę, bo naprawde mnie to męczy....
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
 Nikt nie wie gdzie się umieszcza lewarek?
 Nikt nie wie gdzie się umieszcza lewarek?  Samochody wam się nigdy nie psują?
 Samochody wam się nigdy nie psują?  Czy może pytanie jest tak lamerskie że powinienem sie wstydzić?
 Czy może pytanie jest tak lamerskie że powinienem sie wstydzić? 
 Od środka jedna wielka korozja. Idę wyszukiwać tych strzałek, ale generalna konkluzja jest taka, że progi w golfie nie nadają się w ogóle do lewarka, tak? A że żaba najlepsza, to wiem, tylko ciężko ją wozić w trasę w bagażniku
 Od środka jedna wielka korozja. Idę wyszukiwać tych strzałek, ale generalna konkluzja jest taka, że progi w golfie nie nadają się w ogóle do lewarka, tak? A że żaba najlepsza, to wiem, tylko ciężko ją wozić w trasę w bagażniku 

??? nie zrozumiałem o co Ci chodzi, możesz jaśniej??sas_gti pisze:ładny wykopalisko, ma prawie 3 lataMETEORYT25 pisze:wymienie lepiej w serwisie koła
800-1000 wymiana z lakierowaniemMETEORYT25 pisze:ktoś się może orientuje ile wyniesie mnie orientacyjnie wymiana progów???

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 75 gości