ale wynika ze będzie ostro bo mi tez sie to podoba... zapraszam do siebie
  ale wynika ze będzie ostro bo mi tez sie to podoba... zapraszam do siebieModerator: G0 Karcio

wizja jakas tam zawsze jest tylko kase potrzeba na jej realizacje, jedno jest pewne ze zmieniam felge, w zaleznosci od mozliwych okazji cenowych jakas napewno zakupie, w gre wchodzi szeroka stal, alu 14" badz rm, ewentualnie strasznie podobaja mi sie zendery turbo cale w polerce po prostu miod ale to raczej odpada bo chce uciec z 15cali bo obecne ats przycieraja mi o nadkoladm414 pisze:nono ja juz chyba wiem jaka będzie wizja golfika... na następny sezon.... pochwal sie bo ja narazie nie zdradzam.... zdradziły cie twoje opisy na gg

teraz tylko czekać na wiosne
  teraz tylko czekać na wiosne  będzie kozak
  będzie kozak 

nie, sa to 14stki a najlepsze ze ja nie widzialem takich w tym rozmiarze dlatego je wzialem, troche sie targnalem nie powiem, efekt zobacze jutro, mam nadzieje ze warto bylo bo na zywo wygladaj megahomsky pisze:robal264, no teraz poszedłeś na całośćja wymiękam i czekam na wiosne żeby to na żywo na aucie zobaczyć

P.S. To jest 15" ????

buxi pisze:Piękna felga.... ciekawe jak na uacie beda wyglądac

Co do dystansów to RH mają fabrycznie (są przetłoczone w środku tak że bez dystansów na piaste nie założysz) dlatego z nimi powinno wszystko pasować bez problemówdawid018 pisze: PS,jak by z dystansami było za szeroko to sie odezwij.chętnie odkupie:D

Dokładnie, tyle żeby go zglebić to musi być opona naciągnięta a nie jakiś czołgowy profilMarcoVWski pisze:fele kozackie, na tym to można wózek zglebić
Tak, na allegro były. Trochę kosztowały, ale zapewne efekt wszystko wynagrodziGReeN pisze:nowa felga od Yuriego

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości