) radar ustawili w takim miejscu ze nigdy bym nie przypuszczał ze tam może być(wiocha zabita dechami 2 domy na krzysz) ograniczenie było do 40 a ja 60 może jechałem
 ) radar ustawili w takim miejscu ze nigdy bym nie przypuszczał ze tam może być(wiocha zabita dechami 2 domy na krzysz) ograniczenie było do 40 a ja 60 może jechałem  :
 :I teraz mam takie dwa małe pytania czy mogę napisac jakieś odwołanie od tego mandatu ze student i że nie mam pieniędzy??.
Z tego wszystkiego uderzyłem w kierownice i zepsułem klakson bo cały czas trąbi jak zdjąć ta osłonę z kiery żeby odgiąć te sprężyny?????
załamałem sie pierwszy mandat w życiu i mam nadzieje że ostatni

gdzie miła pani poinformowała mnie, że już tylko wniosek do sądu grodzkiego bo minęło już ponad miesiąc od wykroczenia. Sporządziła wniosek (byłem wtedy studentem więc pościemniałem żeby zwolnili mnie z kosztów sądowych) i zostałem skazany w trybie nakazowym na 100 pln grzywny bez kosztów sądowych
 gdzie miła pani poinformowała mnie, że już tylko wniosek do sądu grodzkiego bo minęło już ponad miesiąc od wykroczenia. Sporządziła wniosek (byłem wtedy studentem więc pościemniałem żeby zwolnili mnie z kosztów sądowych) i zostałem skazany w trybie nakazowym na 100 pln grzywny bez kosztów sądowych  
 Było ograniczenie więc należy je przestrzegać, sprawa jest prosta. Oczywiście w rzeczywistości wygląda to zupełnie inaczej...
 Było ograniczenie więc należy je przestrzegać, sprawa jest prosta. Oczywiście w rzeczywistości wygląda to zupełnie inaczej...

Nocne Mary Squad
 Nocne Mary Squad  Tata NM synka
 Tata NM synka