ja obstawiam 7,5 litra przy bucie po mieściemalutki pisze:a jak wyglada z spalaniem?

Moderator: G0 Karcio
ja obstawiam 7,5 litra przy bucie po mieściemalutki pisze:a jak wyglada z spalaniem?

Apsik pisze:Cytat:
a jak wyglada z spalaniem?
okolo 6,5l/100km (srednio)
noo... ja teżWłochaty pisze:to malo, myslalem ze troche wiecej lyknie
 ale rzeczywiście, spalanie nieduże... a właściwie jak teraz wygląda sprawa z mocą i momentem? jakie wartości Apsik szacujesz? czy może już go hamowałeś, tylko się nie pochwaliłeś?
 ale rzeczywiście, spalanie nieduże... a właściwie jak teraz wygląda sprawa z mocą i momentem? jakie wartości Apsik szacujesz? czy może już go hamowałeś, tylko się nie pochwaliłeś?  

SouleR pisze:ze 100 kucy moze bedzie, bo wiecej nieprzeciez to diesel, to nie moze byc mocne
 no stówkę może ma
 no stówkę może ma  ale chyba dawka jeszcze za mała ... za słabo dymi (do Zaprzala to mi jeszcze brakuje ho ho)
 ale chyba dawka jeszcze za mała ... za słabo dymi (do Zaprzala to mi jeszcze brakuje ho ho)Auto już prawie dotarte, jezdze na 1bar jak narazie i jakiejs smiesznej dawce bo puszcza tylko delikatny dymek, a do tego mam jeszcze te zaczarowaną skrzynię, która na 5tym biegu @3300rpm ma 100km/hm3tal pisze:a właściwie jak teraz wygląda sprawa z mocą i momentem? jakie wartości Apsik szacujesz? czy może już go hamowałeś, tylko się nie pochwaliłeś?

Tak czy siak strojenie jakieś musi być zeby dawke zgrać z boostem.
 Tak czy siak strojenie jakieś musi być zeby dawke zgrać z boostem.
Apsik pisze:za słabo dymi (do Zaprzala to mi jeszcze brakuje ho ho)
 moj nie dymi
 moj nie dymi 
nie sposob sie nie zgodzic, ale 150 bedzie u Ciebie minimumApsik pisze:Co do prognoz to dla mnie bedzie szczęście jeżeli kiedyś na wykresie zobacze 140+/300+ ale w moim temacie na vwdiesel.net Finowie prognozuja 170/350
 a k24 jest na tyle tania, ze nei bede nic z tym robil
 a k24 jest na tyle tania, ze nei bede nic z tym robil 
to co to jest za skrzynia? wygląda mi na tą, co była do RP doczepiana, nie pamiętam już oznaczenia...Apsik pisze:do tego mam jeszcze te zaczarowaną skrzynię, która na 5tym biegu @3300rpm ma 100km/h

kup 4T i spokójApsik pisze:mam jeszcze te zaczarowaną skrzynię, która na 5tym biegu @3300rpm ma 100km/h
 mam taka u siebie! moim zdaniem najlepsza skrzynia do diesla
  mam taka u siebie! moim zdaniem najlepsza skrzynia do dieslaUżytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 29 gości