syncro2 pisze: Trzeba było kupić benzynę , w tdi normalne że hamulce tak piszczą , opary opału lanego z beczki do baku osadzają się na tarczach i wnikają w strukture klocka , przy benzynie najlepiej przerobionej na lpg nie ma takiego ryzyka ,zwałaszca jeśli o dekoncentrację i zagłuszanie chodzi
Piszcza hamulce
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Frakcja Proud Member
I zęby nie było ze tylko sobie robimy jaja:
http://www.hamulce.fora.pl/piszcza-mi-klocki-p-t17.html
http://www.hamulce.fora.pl/piszcza-mi-klocki-p-t17.html
Pozdor
Corvax | A4 1.8tQ BEX | MK7 Alltrack 1.8TSI CJSB
Corvax | A4 1.8tQ BEX | MK7 Alltrack 1.8TSI CJSB
manieczek111 pisze:brawo, brawo. jeszcze kilka takich wywodow myslowych a przyjma Cie do laboratorium VWTrzeba było kupić benzynę , w tdi normalne że hamulce tak piszczą , opary opału lanego z beczki do baku osadzają się na tarczach i wnikają w strukture klocka , przy benzynie najlepiej przerobionej na lpg nie ma takiego ryzyka ,zwałaszca jeśli o dekoncentrację i zagłuszanie chodzi
Pora na konkluzję bo widzę że mozna to nabijanie ciągnąć do przyszłego tygodnia ku uciesze gawiedzi bardziej zorientowanej - moja złośliwa odpowiedź została napisana tylko i wyłacznie z tego powodu że gość to napisał na forum TDI - czyli co ma piernik do wiatraka - w napędzie na pedały też mogą piszczeć klocki jak są badziewne - post został przeniesiony później tam gdzie trzeba
Kleić , Taśmić , Trytytkować ...
- MAREK ZIELINSKI
- Nowicjusz

-
manieczek111
- Użytkownik

i wszystko jasne:]syncro2 pisze:Pora na konkluzję bo widzę że mozna to nabijanie ciągnąć do przyszłego tygodnia ku uciesze gawiedzi bardziej zorientowanej - moja złośliwa odpowiedź została napisana tylko i wyłacznie z tego powodu że gość to napisał na forum TDI - czyli co ma piernik do wiatraka - w napędzie na pedały też mogą piszczeć klocki jak są badziewne - post został przeniesiony później tam gdzie trzeba
W sumie to Cie teraz rozumiem . tez czasami mam ochote walnac jakas glupote tak dla jajec.
-
martino.pl
- Nowicjusz

Re: Piszcza hamulce
te piski to badziewiarski material z jakiego sa zrobione tanie klocki a felgi to mam tak czarne po nich ze klekajcie narody