ale ja bym go jeszcze niżej opuscił i na tył jakiś dystans
 ale ja bym go jeszcze niżej opuscił i na tył jakiś dystans  świetnie sie prezenci gleba robi swoje!!! zapraszam domnie
 świetnie sie prezenci gleba robi swoje!!! zapraszam domnie 
na fotce Rafita jest idalnie

Moderator: G0 Karcio
 ale ja bym go jeszcze niżej opuscił i na tył jakiś dystans
 ale ja bym go jeszcze niżej opuscił i na tył jakiś dystans  świetnie sie prezenci gleba robi swoje!!! zapraszam domnie
 świetnie sie prezenci gleba robi swoje!!! zapraszam domnie 

Jest tak w połowie na oko, z przodu wyszło jakieś -6, z tyłu -4. Tył oczywiście idzie jeszcze w dół, bo jest za wysoko.-Jeloniusz- pisze:no no, gratuluje gwintu, tylko masz go chyba aktualnie w najwyzszym ustawieniu ?

Tylko muszę do mojego guru podjechać.
 Tylko muszę do mojego guru podjechać. 
 Na VT Rafita faktycznie wygląda idealnie, ale to by było raczej nie do jazdy i wtedy musiałbym zmienić zdanie w topicu "...dość gleby...".
 Na VT Rafita faktycznie wygląda idealnie, ale to by było raczej nie do jazdy i wtedy musiałbym zmienić zdanie w topicu "...dość gleby...".  Dokładka VR6 będzie. Szyby... może kiedyś, lekko wszystkie boczne i tylną, ale to tylko, jak mnie wyraźnie na to najdzie. Boję się folii.
 Dokładka VR6 będzie. Szyby... może kiedyś, lekko wszystkie boczne i tylną, ale to tylko, jak mnie wyraźnie na to najdzie. Boję się folii. 

widac ze w odpowiednich rekach
 widac ze w odpowiednich rekach  prosze prosze
 prosze prosze 
 nizej go obal bo narazie nie spelnia swojej roli jezeli chodzi o wysokosc ( a jak z twardoscia ? )
    nizej go obal bo narazie nie spelnia swojej roli jezeli chodzi o wysokosc ( a jak z twardoscia ? )
przy obecnej wysokosci nic mu nie grozi, a jak bedzie nizej to moze robic za plugDawca_Nerek pisze:Hokej VR6 to już chyba na wiosne trzeba będzie przyszykowaćbo zimy może nie przetrwać!

Chętnie bym niżej skręcił, ale i tak już dojazdówkami do mojego osiedla jeżdżę 40, bo szybciej się nie da. Jakbym niżej skręcił, to bym chyba na koleinach wydech zostawił. :/Merffik pisze:tylko o 1 cmconajmniej o 3 za mało niżej go bo furka konkretna ale za wysoko stoi...
 Nie idzie tego dostać. Kupię jak się trafią i tyle.
 Nie idzie tego dostać. Kupię jak się trafią i tyle.Myślałem o tym, ale są dwa argumenty przeciw:interno pisze:osobiście bym ściągnął jeszcze te plastiki z nadkoli tak jak u mnie jest
 Pomyślę jak już dojdzie do lakierowania całości.
 Pomyślę jak już dojdzie do lakierowania całości.Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości