pzodro
 pzodroMK2 GTI16V by tauka, czyli od 1.3 CL do GTI :)
Moderator: G0 Karcio
- tauka
- Forumowy spamer :) 
- Kontakt:
Naprawdę nie wiesz co mówisz...paja pisze:ale silniczek przydałby mu się troszkę energiczniejszy
jeszcze raz napiszę: Ten silniczek naprawdę zapierdala. I to nie jest tylko moja opinia. Mam okazję włożyć większy silniczek i to za darmo. I powiem wam że się wacham. No i jak pisze cienki500,
cienki500 pisze:ten moment gdy mwoisz ,, tylko 1.3 '' rozwala kazdego . . .
W momencie kiedy pojeżdżamy gdzieś po paru rundkach po mieście. Ludzie nie chca wierzyć nawet jak im dowód i silnik pokazuje.
					Ostatnio zmieniony śr sie 29, 2007 01:09 przez tauka, łącznie zmieniany 1 raz.

- Dawca_Nerek
- Forum Master 
Potwierdzam !!! Moich 90KM tauki 1.3 trzyma się ogona non stop, muszę mojego naprawdę ostro podciągnąć na obrotach żeby tego zapierdzielacza zostawić daleko z tyłuW momencie kiedy pojeżdżamy gdzieś po paru rundkach po mieście. Ludzie nie chca wierzyć nawet jak im dowód i silnik pokazuje.

Czasem na trasie spotykam prawdziwych szaleńców...
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasem naprawdę ciężko ich wyprzedzić...
- ...OSA...
- Gadatliwa bestia 
- Kontakt:
Dawca_Nerek,  tez jestem posiadaczem 1.3 NZ i wiem co to malenstwo porafi  dzisiaj nie umiala mi uciec BORA 1.9 TDI
 dzisiaj nie umiala mi uciec BORA 1.9 TDI  choc wielu zeczy probowala
 choc wielu zeczy probowala  

Zapraszam do mnie

dzisiaj nie umiala mi uciec BORA 1.9 TDI
 dzisiaj nie umiala mi uciec BORA 1.9 TDI  choc wielu zeczy probowala
 choc wielu zeczy probowala  
   Zapraszam do mnie

Ostatnio zmieniony śr sie 29, 2007 22:46 przez ...OSA..., łącznie zmieniany 1 raz.

- tauka
- Forumowy spamer :) 
- Kontakt:
To zależy od zawiasu. Ja mam dosyć twardy, wieć troszkę trzepie....OSA... pisze:tauka, obecnie masz dalej 60 40 zawias bo taki zakladam i chcialem wiedziec jak sie na tym jezdzi
W NZ jest ten plus że miską zachaczyć to jest mistrzostwo. Niżej niż miska są sanki, więc najpierw sankami. A sanki to już osobnu temat. Troszkę farby z nich zeszło...OSA... pisze:miska cala?

- Dawca_Nerek
- Forum Master