Dj Darecki pisze:Fox_00, Jak jest sens dawania głośników do góry nogami? POKAZÓWKA?
i żeby ładniej wyglądało i żeby lepiej grało
maciek.wroc pisze:jakie wzmacniacze będziesz miał ?? do tych głośników na pewno będzie łupać
dwa wzmacniacze już są zainstalowane do tych głośniczków pod boczkami tylnimi ;]
jeszcze tylko wystarczy je ładnie zrobić

ale na to przyjdzie czas później
lolo_golf pisze:Nie otwiera ci to klapy???

tzn powiem tak...
jako że nowych głośników się nie przesila i trzeba przez jakieś 60-80 godzin je "poćwiczyć" to nie wiem czy klape mi to otworzy

ale przy prawie połowie głośności radia w samochodzie nie idzie usiedzieć, dach cały podskakuje mimo extra wygłuszeń blachy, tak samo jest z tylną klapą przy jakiejś tam częstotliwości bassu ona sobie lata jakby była otwarta ...
siedząc na tylniej kanapie przy połowie głośności, człowiek się czuje jakby go ktoś kopał nogą po plecach albo jeszcze gorzej
ale niebawem w końcu będzie można podkręcić jeszcze trochę wzmacniacze i będzie można zrobić w końcu na full

a wtedy mały filmik będzie
[ Dodano: Sro Sie 15, 2007 17:30 ]
tauka pisze:Nie podobają mi się tylko te odwrócone głośniki.
stwierdziliśmy z tą firmą w której to miałem montowane że skoro nie mam zagłówków to kosze od głośników będą za nie robiły
heh żartuje
[ Dodano: Sro Sie 15, 2007 17:32 ]
Z tego co się orientuje to w Poznaniu albo i ogólnie w WLKP żadna inna firma nie chciała się podejmować zrobienia tego typu zabudowy, gdyż tutaj cytuje "nie mamy zbytnio wprawy" ;]
ale w końcu znalazła się firma, nawet daleko szukać nie musiałem którzy się tego podjeli bez niczego

i zajebiście im to wyszło

(wg mnie)