___zapytanie. słuchajcie moze wasza wiedza jest wieksza.... w tym przypadku chodzi o bardzo szybkie łapanie temperatury silnika 1,8. nie wiem co mozna zrobic wymieniony został termostat i nie jest jak byc powinno:( fakt pogody są jakie są i moze to własnie powodowac błyskawiczne rozgrzanie silnika ale gdy pojazd sie porusza bez zatrzymania go w korku i jąc chodzi nawet 100km wentylator pracuje a wskaznik jest prawie przy koncu! czy to moze byc wina nowej chłodnicy????
                                                   Pozdrawiam M!C

Problem z ukladem chlodzenia
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Problem z ukladem chlodzenia
					Ostatnio zmieniony pn cze 25, 2007 21:36 przez M!C, łącznie zmieniany 1 raz.

- Młoda
- KS KathStyle 
- Auto: Czarna Wdowa <3
Nie wiem co u ciebie może byc u mnie padł termostat ... a sprawdzałeś bezpieczniki przy okazji ?  może to jest wina nowej chłodnicy, ale jesli była wymieniana na taka samą to nie powinno byc problemu... Nie wiem poczekaj na odpowiedzi innych moze oni wpadna na inny pomysł z wiedzą
 może to jest wina nowej chłodnicy, ale jesli była wymieniana na taka samą to nie powinno byc problemu... Nie wiem poczekaj na odpowiedzi innych moze oni wpadna na inny pomysł z wiedzą 

może to jest wina nowej chłodnicy, ale jesli była wymieniana na taka samą to nie powinno byc problemu... Nie wiem poczekaj na odpowiedzi innych moze oni wpadna na inny pomysł z wiedzą
 Squad Nocne Mary Enigmatycznie... "(...) Jeśli niebo - to siódme, jeśli piekło -to samo dno. Żadnych półśrodków(...)"
 Squad Nocne Mary Enigmatycznie... "(...) Jeśli niebo - to siódme, jeśli piekło -to samo dno. Żadnych półśrodków(...)"- andrew19_86
- Forum Master 
- Kontakt: