ktos mi powiedział ze to dpowietrzenie skrzyni korbowej, ale nie jestem pewien. Wąz ten znajduje sie nad komora silnika (taki rozgałęzniony w trzy kierunki). Ni e mam niesety zdjęcia żeby pokazać. Moj silnik to benzyna 1.8 (75KM)
 ktos mi powiedział ze to dpowietrzenie skrzyni korbowej, ale nie jestem pewien. Wąz ten znajduje sie nad komora silnika (taki rozgałęzniony w trzy kierunki). Ni e mam niesety zdjęcia żeby pokazać. Moj silnik to benzyna 1.8 (75KM)Odpowietrzenie skrzyni korbowej
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Odpowietrzenie skrzyni korbowej
Dzis rano zobaczyłem ze cieknie mi z....? no własnie i tu sie pojawia problem bo nie wiem jak to sie nazywa i nie wiem co kupic  ktos mi powiedział ze to dpowietrzenie skrzyni korbowej, ale nie jestem pewien. Wąz ten znajduje sie nad komora silnika (taki rozgałęzniony w trzy kierunki). Ni e mam niesety zdjęcia żeby pokazać. Moj silnik to benzyna 1.8 (75KM)
 ktos mi powiedział ze to dpowietrzenie skrzyni korbowej, ale nie jestem pewien. Wąz ten znajduje sie nad komora silnika (taki rozgałęzniony w trzy kierunki). Ni e mam niesety zdjęcia żeby pokazać. Moj silnik to benzyna 1.8 (75KM)

ktos mi powiedział ze to dpowietrzenie skrzyni korbowej, ale nie jestem pewien. Wąz ten znajduje sie nad komora silnika (taki rozgałęzniony w trzy kierunki). Ni e mam niesety zdjęcia żeby pokazać. Moj silnik to benzyna 1.8 (75KM)SILNIK AAM jest to odma !!!!!!!!!!!!!!!elprzemo1 pisze:1.8 (75KM)
[ Dodano: Nie Cze 24, 2007 22:25 ]
trochę info !!!
http://www.motofakty.pl/artykul/zapomniana_odma.html
					Ostatnio zmieniony ndz cze 24, 2007 22:29 przez dziejo, łącznie zmieniany 1 raz.