MK2 GTI16V by tauka, czyli od 1.3 CL do GTI :)
Moderator: G0 Karcio
- Dawca_Nerek
- Forum Master 
 witam
             witam                    stojac dzis pod szkoła rozgladam sie wookoł i słysze piekny glos wydobywajacy sie z tłumika . . .  patrze w lewo nic ,patrze w prawo a tu niebieska pasadena
  stojac dzis pod szkoła rozgladam sie wookoł i słysze piekny glos wydobywajacy sie z tłumika . . .  patrze w lewo nic ,patrze w prawo a tu niebieska pasadena  mowie do kumpla ,, pa Tauka jedzie ''  a on z takiem tekstem ,, no on tam ma chyba ze 2,0 bo ostatnio jak zaj..ł po gazie
 mowie do kumpla ,, pa Tauka jedzie ''  a on z takiem tekstem ,, no on tam ma chyba ze 2,0 bo ostatnio jak zaj..ł po gazie  to moment i go nie było widac tylko lewy pas i ogien
  to moment i go nie było widac tylko lewy pas i ogien  ''  hahaha
  ''  hahaha  dawno sie tak nie usmialem a kumpel nadal jest pewnien ze dzrzemie tam 2,0 . . . wrazenie robi zajebiste
  dawno sie tak nie usmialem a kumpel nadal jest pewnien ze dzrzemie tam 2,0 . . . wrazenie robi zajebiste  
- 
				struna7
- Dawca_Nerek
- Forum Master 
struna7 pisze:tak to jest jak sie nie zmienia biegu tylko wali do odcięcia

A jaki on ślepy
 wczoraj go minąłem poraz kolejny w NS a i tak nie widział wielkiego białego busa
 wczoraj go minąłem poraz kolejny w NS a i tak nie widział wielkiego białego busa   Choć to na niego mają patrzec a nie on na kogoś
 Choć to na niego mają patrzec a nie on na kogoś 

Czasem na trasie spotykam prawdziwych szaleńców...
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasem naprawdę ciężko ich wyprzedzić...
- tauka
- Forumowy spamer :) 
- Kontakt:
No po raz kolejny pisze że w tym sezonie nie da rady. Mam auto obnizone o 60 mm ( tak na oko. Żeby posadzić niżej to musze mieć gwint to po raz a po dwa to musze wjazd na podwórko i do garażu przerobić bo juz teraz zaczepiam przy wjeździ.Poncek17 pisze:dobre felgi tylko teraz bardziej go na ziemie rzuć
Jakby mało tego było to nowa sól jest taka kozacka, że czasami przy przejeżdżaniu z ulicy na ulicę zaczepiam dokładką, a czasami nawet sankami.