To by Apsik musiał się na nowo narodzić chybaz tym leaderem to masz przejscia :/ wyrzuc to i wstaw turbo

Moderator: G0 Karcio
Dzięki, ale plany jak narazie skromne, bo większość już zrobiona (moim zdaniem)adam81 pisze:Powodzenia w dalszych pracach

Wiesz nie napisałem nigdy, jak znam życie to zawsze będę coś tam grzebał (jak np te pasy), ale nie beda to jakieś znaczące modyfikacje jak np. klatka, inne koło czy coś. Raczej popracuję nad detalami i jak juz wczesniej pisalem musze zabrac sie za te odwlekane sprzeglo i skrzynie ... chociaż jak narazie sprzeglo sie sprawujeadam81 pisze:Nigdy nie mów nigdy. Z tego co wyczytałem to "orientujesz sie " w tym motorze bo wczoraj zakupiłem całego mk II G60, nadwozie tragedia, ale zakupiony z myśla o swapie, motor PG , więc będę miał baaardzo dużo pytań. Pozdrawiam.
 ale skrzynie za krótka
 ale skrzynie za krótka 
Co tu dużo komentować - TheGwiazdor wie o co piszeTheGwiazdor pisze:Cytat:
z tym leaderem to masz przejscia :/ wyrzuc to i wstaw turbo
To by Apsik musiał się na nowo narodzić chyba

Auto było malowane na 2 tygodnie przed Worthersee 2007Piekne auto Apsik Ty je malujesz co roku czy jak?Albo mi sie wydaje albo czesto jest u lakiernika gosciem
 potem malowałem MK2 GTD, a następnie MK3 a'la GTI i jeszcze była Ibiza szwagra mojego brata
 potem malowałem MK2 GTD, a następnie MK3 a'la GTI i jeszcze była Ibiza szwagra mojego brata  i z powodu takiej ilości aut była promocja
 i z powodu takiej ilości aut była promocja 
 to odwiedził mnie kolega Archie i z powodu tak znakomitej okazji no i w ramach testu nowego aparatu ... powstał taki se oto krótki filmik
 to odwiedził mnie kolega Archie i z powodu tak znakomitej okazji no i w ramach testu nowego aparatu ... powstał taki se oto krótki filmik 

zapraszam!!! [wystarczy kliknąc obrazek w moim podpisie]
 zapraszam!!! [wystarczy kliknąc obrazek w moim podpisie]
AdamTDI pisze:jest to droga z Głubczyc na Kedzierzyn-Koźle na wysokości skrzyrzowania w kierunku na Baborów i na Grudynię Wlk.
 no DOKŁADNIE kolego
 no DOKŁADNIE kolego 
 wiec pojeździć można
 wiec pojeździć można 
Do filmiku trzeba było jechac nieco ... żwawiej.AdamTDI pisze:Dobrze że mnie tam nie było bo napewno dostał bym baty.
DziękiAdamTDI pisze:Pozdro dla was. Respekt dla G60.

Podaj mi chociaz jeden rozsądny powód uzasadniający Twoj komentarz.jakubu pisze:tylko moglbys mu butowac bardziej ...

no i jakies 20cm listw teflonowych
 no i jakies 20cm listw teflonowychUżytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 31 gości