czy moze ktos wie jak to zrobic

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

Witamdanielos1984 pisze:Mam mk3 1.9D 1Y 64 km i chciał bym mu zwiekszyc moc choc troszke

dziesiątki osób kupuje wolnossące grzechotniki, a po 2 miesiacach pyta na forum jak zwiększyć moc. Proponuję wywalić koło zapasowe i tapicerki.
 dziesiątki osób kupuje wolnossące grzechotniki, a po 2 miesiacach pyta na forum jak zwiększyć moc. Proponuję wywalić koło zapasowe i tapicerki.
Nigdy w życiu!!!!!!!!!!rafal.mk pisze:i wtedy do TDI zastosować filtry stożkowe

trzeba dodac benzyny do ropki i bedzie smigal jak talala
 trzeba dodac benzyny do ropki i bedzie smigal jak talala   zwiekszyc dawke, zeby zostawial chmure dymna i zrobic caluski wydech z pieknej kwasowki o sred. 2.5 cala.
 zwiekszyc dawke, zeby zostawial chmure dymna i zrobic caluski wydech z pieknej kwasowki o sred. 2.5 cala.  powaga!!! sam stosuje i efekt jest
 powaga!!! sam stosuje i efekt jest 
jezdzij z wiatrem, unikaj górek nie bierz pasażerówdanielos1984 pisze:Mam mk3 1.9D 1Y 64 km i chciał bym mu zwiekszyc moc choc troszke

Ja też nie lamentuję, że mój Golfer nie ma 6 cylindrów i 230 KM
 Ja też nie lamentuję, że mój Golfer nie ma 6 cylindrów i 230 KM   Mam co chciałem, jestem zadowolony, jak Ty.
 Mam co chciałem, jestem zadowolony, jak Ty. To tak, jakby kupić Merca "okularnika" beżowego taxi, za 16 tys i pytać co zrobić żeby miał czarny "kozacki" kolor hehe
 To tak, jakby kupić Merca "okularnika" beżowego taxi, za 16 tys i pytać co zrobić żeby miał czarny "kozacki" kolor hehe   Można pomalować (ale cza też od środka, co by jak MILKY WAY nie wyglądał
  Można pomalować (ale cza też od środka, co by jak MILKY WAY nie wyglądał  ), a suma kosztów wychodzi większa niż za oryginalnego, czarnego, "kozackiego okulara"
 ), a suma kosztów wychodzi większa niż za oryginalnego, czarnego, "kozackiego okulara" 
Ciężko dostaćSouleR pisze:najwiecej mocy daje zastosowanie soku z gumi jagód
 Czasem Ukraińcy z przemytu mają, ale cholera wie, czy to oryginał od Gumisi, czy to lewy, pędzony przez Krzysia i Kubusia Puchatka- on ma niską liczbę cetanową
 Czasem Ukraińcy z przemytu mają, ale cholera wie, czy to oryginał od Gumisi, czy to lewy, pędzony przez Krzysia i Kubusia Puchatka- on ma niską liczbę cetanową 

sam nie raz czytalem na roznych forach na ten temat. raz nawet wyczytalem ze z sdi wyciagnieto 170KM
  sam nie raz czytalem na roznych forach na ten temat. raz nawet wyczytalem ze z sdi wyciagnieto 170KM  . tylko na co to komu? tam tylko buda zostala reszta z tdi. ale hitem bylo jak czytalem ze kolesiowi stuningowali silnik zwiekszajac ladnie moc (chyba polowke), a on potem byl wsciekly ze po przerobkach mu litr wiecej palil i bardzo zaluje swojej decyzji
 . tylko na co to komu? tam tylko buda zostala reszta z tdi. ale hitem bylo jak czytalem ze kolesiowi stuningowali silnik zwiekszajac ladnie moc (chyba polowke), a on potem byl wsciekly ze po przerobkach mu litr wiecej palil i bardzo zaluje swojej decyzji 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 52 gości