Najlepsza impreza w roku.
 Najlepsza impreza w roku.
szawełło pisze: za rok go już nie będzie

a co do atmosfery to byłem czwarty raz i cieszę się że w tym roku wynajołem żonie i dziecią pokój po za ośrodkiem bo w tym roku to coś niektórym brakowało znacznie kultury
  a co do atmosfery to byłem czwarty raz i cieszę się że w tym roku wynajołem żonie i dziecią pokój po za ośrodkiem bo w tym roku to coś niektórym brakowało znacznie kultury   choć czas ze znajomymi spędziłem świetnie
  choć czas ze znajomymi spędziłem świetnie   pozdrowienia dla organizatorów i powodzenia w organizowaniu przyszłego vaga
  pozdrowienia dla organizatorów i powodzenia w organizowaniu przyszłego vaga

[url=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... d440272d5d]
[url=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... d440272d5d] [/url
[/url

Tukan Customs.
 Tukan Customs. Po części się zgodzę. Była do moja 7 edycja i co jak co, ale pierwsze Nysy to było cośdamian81Z pisze: robi sie masówka- szkoda klimat tej imprezy wiele traci
 Bardziej kameralnie, klimatycznie itd.
 Bardziej kameralnie, klimatycznie itd.  

. Zero spin z nimi było, a parkowali przez całe 3 dni obok nas
 . Zero spin z nimi było, a parkowali przez całe 3 dni obok nas 
 . Jeden gość jak już się dobrał do audi 4.2, to od rana do wieczora kat i tak przez 3 dni
 . Jeden gość jak już się dobrał do audi 4.2, to od rana do wieczora kat i tak przez 3 dni 

nie wiem jak to opisać
  nie wiem jak to opisać

Wielkie dzięki za organizację tak dobrej imprezy, gdzie kultury mogą się uczyć inni organizatorzy wielkich eventów w całej Polsce
 Wielkie dzięki za organizację tak dobrej imprezy, gdzie kultury mogą się uczyć inni organizatorzy wielkich eventów w całej Polsce   

Brakuje mi słów w zasadzie, aby opisać jak było dobrze
  Brakuje mi słów w zasadzie, aby opisać jak było dobrze  
  Na szczęście organizatorzy i ich pomocnicy nie spali i postawili do pionu, ale mimo wszystko zrobię tak jak zapowiedziałam. I będę mieć to w 4 literach jak z pianą na pysku będziecie skakać. Robicie gnój, to wypad!
  Na szczęście organizatorzy i ich pomocnicy nie spali i postawili do pionu, ale mimo wszystko zrobię tak jak zapowiedziałam. I będę mieć to w 4 literach jak z pianą na pysku będziecie skakać. Robicie gnój, to wypad! 
   Pozdrawiam was gorąco - viśniowe vento na psz
 Pozdrawiam was gorąco - viśniowe vento na psz  

Squad Nocne Mary Enigmatycznie... "(...) Jeśli niebo - to siódme, jeśli piekło -to samo dno. Żadnych półśrodków(...)"
 Squad Nocne Mary Enigmatycznie... "(...) Jeśli niebo - to siódme, jeśli piekło -to samo dno. Żadnych półśrodków(...)"Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości