pomoc psychologiczna - dla osób po wypadkach
Moderatorzy: jhosef, doggie, VIP
Uważam, że tego typu poradnia powinna być ogólno dostępna. W końcu mamy więcej samochodów tym samym więcej jest wypadków i osób potrzebujących takiej pomocy. Ale niestety od naszego kraju nie ma co oczekiwać jakiegoś wsparcia.
Też bym poprosiła w szczególności w okolicach Szczecina? Poleci ktoś kogoś dobrego? ;/
Szukam też dobrego psychologa w okolicach Kielc.. Może ktoś poda jakis namiar?
Re: pomoc psychologiczna - dla osób po wypadkach
Pani Mariankowska, nie będę tu podawac danych. Ale ma gabinet w centrumnieszka12 pisze:Szukam też dobrego psychologa w okolicach Kielc.. Może ktoś poda jakis namiar?
Ja szukam psychologa dziecięcego w okolicach Szczecinka.. Czy może ktoś podać? Najlepiej żeby to była kobieta. Zawsze to dziecko inaczej podejdzie do tematu
Taka pomoc jest niesamowicie ważna. Sam przeżyłem traumę wypadku, wiele lat temu, ale wtedy nikt nie kwapił się z pomocą. A szkoda. Równowagę musiałem odzyskać musiałem odzyskać równowagę.
Ja bardzo dobre opinie od znajomych i w internecie widziałem o http://www.centrum-psych.pl może warto tam sprawdzić?
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Czasami taka pomoc jest wręcz niezbędna, aczkolwiek niewiele osób z tego korzysta. Pewnie przede wszystkim z niewiedzy co do możliwości uzyskania takiej pomocy.
-
- Nowicjusz
- Auto: VW Golf IV
- Kontakt:
Re: pomoc psychologiczna - dla osób po wypadkach
A czy ktoś orientuje się czy można uzyskać odszkodowanie za uraz psychiczny po wypadku? Jakie kryteria muszą być spełnione?