Problem z yatour

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

Awatar użytkownika
.:MECENAS:.
d/s wyjątkowych
d/s wyjątkowych
Posty: 315
Rejestracja: śr cze 02, 2010 13:02
Lokalizacja: LBL/LTM
Kontakt:

Problem z yatour

Post autor: .:MECENAS:. » śr mar 02, 2016 18:29

Kupiłem yatour, podłączyłem kostkę w miejsce zmieniarki o nie działa.
Foldery maja kolejno nazwy CD01 itd
Przy kostce są dwa kabelki.
Ktoś może pomóc?

Wysłane z mojego SM-G900FD przy użyciu Tapatalka



Awatar użytkownika
.:MECENAS:.
d/s wyjątkowych
d/s wyjątkowych
Posty: 315
Rejestracja: śr cze 02, 2010 13:02
Lokalizacja: LBL/LTM
Kontakt:

Re: Problem z yatour

Post autor: .:MECENAS:. » czw mar 03, 2016 23:07

Jaka polecacie zmieniarke?

Wysłane z mojego SM-G900FD przy użyciu Tapatalka



dany_47
Forum Master
Forum Master
Posty: 1002
Rejestracja: sob mar 14, 2015 17:24
Lokalizacja: Międzyrzec Podlaski

Problem z yatour

Post autor: dany_47 » ndz mar 06, 2016 10:21

Ja też mam yatour i działa bez zarzutu.
Zachowales wielkość liter? Na zmieniarce świeci się dioda?
Próbowałeś innego pendrive wpinac?


MK4 1.8 BIG TURBO 370KM i 470Nm

Obrazek

R32 TURBO in progress

Awatar użytkownika
.:MECENAS:.
d/s wyjątkowych
d/s wyjątkowych
Posty: 315
Rejestracja: śr cze 02, 2010 13:02
Lokalizacja: LBL/LTM
Kontakt:

Re: Problem z yatour

Post autor: .:MECENAS:. » wt mar 08, 2016 18:14

Dioda się nie świeci

Wysłane z mojego SM-G900FD przy użyciu Tapatalka



dany_47
Forum Master
Forum Master
Posty: 1002
Rejestracja: sob mar 14, 2015 17:24
Lokalizacja: Międzyrzec Podlaski

Problem z yatour

Post autor: dany_47 » śr mar 09, 2016 07:10

Może inaczej. Co to wogole za model, bo pytam o diodę a może jej u Cb nie ma.
I co pokazuje radio jak Przełączasz na tryb CD?


MK4 1.8 BIG TURBO 370KM i 470Nm

Obrazek

R32 TURBO in progress

Awatar użytkownika
.:MECENAS:.
d/s wyjątkowych
d/s wyjątkowych
Posty: 315
Rejestracja: śr cze 02, 2010 13:02
Lokalizacja: LBL/LTM
Kontakt:

Problem z yatour

Post autor: .:MECENAS:. » pt mar 18, 2016 12:08

Yatour odesłany, kupiłem zmieniarke na 6CD :)



Verltios
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 1
Rejestracja: wt mar 22, 2016 09:24

Problem z yatour

Post autor: Verltios » wt mar 22, 2016 09:25

No to dobrze że szło bo u mnie nie szło a odsprzedałem kumplowi taniej i u niego działa dziwne to



Awatar użytkownika
peppa_814
Czerwony Diabeł
Czerwony Diabeł
Posty: 3016
Rejestracja: ndz sty 30, 2011 17:23

Problem z yatour

Post autor: peppa_814 » ndz mar 27, 2016 14:57

Podepnę się trochę do tematu. Kupiłem zmieniarkę Yatour do radia MFD ver A. Wszystko ładnie, ale przy każdym odpaleniu silnika zawiesza się, gubi foldery i jest cisza. Pomaga jedynie ponowne odłączenie i podłączenie jej. W czasie gdy się zawiesi gaśnie czerwona dioda. Nie pomaga zmiana nośnika, podłączenie/odłączenie masy itp. Już mi ręce opadają. Ma ktoś jakieś pomysły?



Awatar użytkownika
kreweciarz
Mały gagatek
Mały gagatek
Posty: 101
Rejestracja: czw cze 07, 2012 10:35
Lokalizacja: Nowy Sącz / Kraków

Problem z yatour

Post autor: kreweciarz » pt kwie 01, 2016 13:59

Kolego a jaki nośnik masz podpięty do zmeiniarki? Karta SD czy pendrive? O jakiej pojemności? Około ile utworów masz w jednym katalogu?

Mam Yatora od kilku lat i wszystko śmiga.



ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości