OGÓLNIE SIEMA :D

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
silent_rob
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

OGÓLNIE SIEMA :D

Post autor: silent_rob » ndz sty 02, 2005 01:29

:roll: mam pytanie może ktoś się orientuje co jest w golfach 1.3i na rurce od kolektora wydechowego zaraz przed sonda lambda ?? taka grucha śmieszna , pytam bo zaczął mi strasznie strzelać w rure i warczeć wydech i to właśnie z tego cuda taki hałas. Aha i jeszcze jedno jak wyciszyć tył auta tzn platiki wszystkie skrzeczą mi niesamowicie :( . Tak w ogóle to zaczynam robić z mojej PASADENY , GTI :) narazie zderzaki zebrałem szerokie a za tydzień jadę oglądać silniki :) PEACE !!:D :okej:

Obrazek

Awatar użytkownika
djb
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Post autor: djb » ndz sty 02, 2005 02:44

to o czym piszesz to lacznik elastyczny, u mnie oryginal "dogorywal" przez okolo 20 tys kilometrow (zaczal jak mialem 180tys.), ale nie bylo az tak glosno, potem sie wpienilem i wymienilem (zamiennik troche inaczej wyglada ale pasuje), niestety koszt jak na takie cos dosc wysoki (nie pamietam dokladnie ale okolo 150 - 200zl chyba) i jak znam zycie to zywot tej czesci w podrobie tez za wysoki nie bedzie.

Awatar użytkownika
silent_rob
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: silent_rob » ndz sty 02, 2005 11:25

djb pisze:to o czym piszesz to lacznik elastyczny, u mnie oryginal "dogorywal" przez okolo 20 tys kilometrow (zaczal jak mialem 180tys.), ale nie bylo az tak glosno, potem sie wpienilem i wymienilem (zamiennik troche inaczej wyglada ale pasuje), niestety koszt jak na takie cos dosc wysoki (nie pamietam dokladnie ale okolo 150 - 200zl chyba) i jak znam zycie to zywot tej czesci w podrobie tez za wysoki nie bedzie.

dzięki za info będę musiał wybrać siędo sklepiku i kupićtąmagiczną część bo w lutym mam przegląd, i do tego musze naprawić dźwignię od ręcznego w jednym bębnie a do drugiego doprowadzićlinke od ręcznego hehe :D #-o

Obrazek

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”