Szyba opuszcza sie po kilkukrotnym wciskaniu przycisku
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- 
				vw.motor.sport
 - Nowicjusz

- Kontakt:

Szyba opuszcza sie po kilkukrotnym wciskaniu przycisku
Witam ja w temacie ... mam problem z elektryka szyb ... odnosnie mam 2 rzeczy ktore mam na celowniku przycisk lub silniczek od szyb ... a mianowicie objaw jest taki 
gdy naciskam prawa szybe opuszcza sue cala
gdy naciskam lewa opuszcza sie jakies 5 cm i staje dopiero kiedy nacisne jeszcze jednen raz idzie w dol i tak caly czas problem z ta jedna szyba wina podnosnika *silnika* szyb ? czy przycisku czekam na porady

gdy naciskam prawa szybe opuszcza sue cala
gdy naciskam lewa opuszcza sie jakies 5 cm i staje dopiero kiedy nacisne jeszcze jednen raz idzie w dol i tak caly czas problem z ta jedna szyba wina podnosnika *silnika* szyb ? czy przycisku czekam na porady
					Ostatnio zmieniony śr mar 26, 2008 21:27 przez vw.motor.sport, łącznie zmieniany 1 raz.

Nisko ... Twardo ... Jednym Zdaniem ... Lubie sie ocierac o asfalt
						- grandi
 - Lord GTI

- Auto: Octavia
 - Silnik: AQY

Może siłownik już się kończy

...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
						Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
- 
				vw.motor.sport
 - Nowicjusz

- Kontakt:

- Paweł Marek
 - V.I.P.

ja mam podobny problem - z tym ze lewa tylna szyba ...   i  u mnie dzieje się tak przez kostkę w słupku ( w tej gumowej uszczelce) tam coś mi nie łaczy  ( przy otwartych drzwiach jak docisne kostke to działa normalnie a gdy zamkne drzwi to dzieje sie tak jak piszesz 

... luknij u siebie moze ten sam problem bedzievw.motor.sport pisze:gdy naciskam lewa opuszcza sie jakies 5 cm i staje dopiero kiedy nacisne jeszcze jednen raz idzie w dol i tak caly czas
- 
				MichalOlsztyn
 - Nowicjusz

- Kontakt:

- Paweł Marek
 - V.I.P.

http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=53280 tu mniej więcej opisałem jak sobie z tym poradziłem, tak się składa że już w 4 z w sumie 6 szyb w moich dwoch autkach.

Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
						- 
				vw.motor.sport
 - Nowicjusz

- Kontakt:

- Paweł Marek
 - V.I.P.

jeezcze zależy jaki masz rocznik, jaśli starszy brose jak na fotce to napewno ten czujnik jest winien(pierwsze roczniki mk3), jeśli nowszy  - spróbuj jeszcze resetu: wypnij wtyczkę z drzwi- potem podłącz, zobaczysz czy pomoże

Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
						- 
				vw.motor.sport
 - Nowicjusz

- Kontakt: