Po drugie na silnik nie pada deszcz, co innego na felgi, a polerka deszczu nie lubi.
 Po drugie na silnik nie pada deszcz, co innego na felgi, a polerka deszczu nie lubi. Według mnie nie ma co się martwić na zapas... u siebie miałem tak zrobione, co prawda długo się nie nacieszyłem, ale nie biegałem ze szmatką co przejażdżkę

Moderatorzy: Moderatorzy, VIP

Po drugie na silnik nie pada deszcz, co innego na felgi, a polerka deszczu nie lubi.
 ) a płaskie ramionka i ranty felg zostały poddane polerce, pasta Automax. Fotki telefonem.
) a płaskie ramionka i ranty felg zostały poddane polerce, pasta Automax. Fotki telefonem. 

a jak to zrobiłeś tzn najpierw malowanie a później poler czy odwrotnie ??
  a jak to zrobiłeś tzn najpierw malowanie a później poler czy odwrotnie ??

Szacunek dla tych co polerują na lustereczko:):)
 Szacunek dla tych co polerują na lustereczko:):)  

Mam jeszce pytanie odnośnie tego wosku, czyli jaki to wosk, jaka firma.Mam sprawdzony ( przez siebie ) sposób, zaraz po polerce i po każdym myciu nakładam na wypolerowane alu tłusty wosk. Używam wosku z stałego z shella.
U mnie polerka rantów wytrzymuje dzięki temu cały sezon od kwietnia do października.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości