nie mam weny ostatnio do tego
 nie mam weny ostatnio do tego   chwilowo przy samochodzie mało czasu spędzam
 chwilowo przy samochodzie mało czasu spędzam 
vwosiu, nikt nie narzeka tylko porównuje, że pomiędzy h4 a h1 jest znaczna różnica świecenia nie wypominając o soczewce tyc/hella na projectorach
 przekaźniki swoją drogą.
 przekaźniki swoją drogą.   
 jackob, dzięki wielkie
 ma za zadanie godnie reprezentować forum i tyle
 ma za zadanie godnie reprezentować forum i tyle  a mody to niekończąca się przygoda więc zobaczymy co przyniesie czas
 a mody to niekończąca się przygoda więc zobaczymy co przyniesie czas   
 ogólnie to wróciłem z garażu przed chwilą bo od nowa robiłem ten wydech a chciałem to skończyć przy sobocie
 jak teraz nie poskutkuje to będę musiał zatrudnić jakiegoś spawacza, bo porobiłem obie strony na łączniki zaciskowe, takie jak jeden jest w oryginale (pomiędzy katalizatorem a tłumikiem środkowym)
 jak teraz nie poskutkuje to będę musiał zatrudnić jakiegoś spawacza, bo porobiłem obie strony na łączniki zaciskowe, takie jak jeden jest w oryginale (pomiędzy katalizatorem a tłumikiem środkowym)  jutro przetestuję
 jutro przetestuję  jak będę miał 5 min i będzie jeszcze jasno to postaram się też poglądowo zobaczyć jakby wyglądały te pomarańczki z chromowanym znaczkiem, bo kiedyś przymierzałem do czarnych i lipton straszny
 jak będę miał 5 min i będzie jeszcze jasno to postaram się też poglądowo zobaczyć jakby wyglądały te pomarańczki z chromowanym znaczkiem, bo kiedyś przymierzałem do czarnych i lipton straszny 

Mk3 Tdi 97'  foty z MajóVWki Str12
 Mk3 Tdi 97'  foty z MajóVWki Str12  

wiec tak - tył pasuje od mk2 bez żadnej rzeźby a przód jezeli masz przed 95 to tak samo bez rzeźby jezeli po to zamieniasz górny talerzyk na duzy bo te z przed 95r. miały gruby zwój, a te po 95 miały wąski zwój i mały talerzyk. tak to mniej wiecej wygląda chyba zrozumiale opisałem
  wiec tak - tył pasuje od mk2 bez żadnej rzeźby a przód jezeli masz przed 95 to tak samo bez rzeźby jezeli po to zamieniasz górny talerzyk na duzy bo te z przed 95r. miały gruby zwój, a te po 95 miały wąski zwój i mały talerzyk. tak to mniej wiecej wygląda chyba zrozumiale opisałem