? he? Batman-T3, dawaj jakies foty silnika, wnetrza, nagraj jakis filmik jak to jedzie
 ? he? Batman-T3, dawaj jakies foty silnika, wnetrza, nagraj jakis filmik jak to jedzie 
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP

)
 )

pokaż wnętrze
  pokaż wnętrze

Profesjonalna sesja też będzie
 Profesjonalna sesja też będzie  

Zaczynam przygode z T3 także jestem lajkiem w tym temacie... ale jak wiem zawias do niego tragedia. Air Ride 5 koła prawie, gwintu nie ma a sportowe zawieszenie 1200 zł kolego Batman, jaki Ty masz zrobione? Jednego gościa się pytałem mówi, że obcieli sprężyny i jest gitara
 Zaczynam przygode z T3 także jestem lajkiem w tym temacie... ale jak wiem zawias do niego tragedia. Air Ride 5 koła prawie, gwintu nie ma a sportowe zawieszenie 1200 zł kolego Batman, jaki Ty masz zrobione? Jednego gościa się pytałem mówi, że obcieli sprężyny i jest gitara  pomoże ktoś jak to dobrze zrobić? PS: Druga sprawa potrzebuje dostać stalówki 5x112 rozmiar 17" też do t3 wsadzić na szerokiej go
 pomoże ktoś jak to dobrze zrobić? PS: Druga sprawa potrzebuje dostać stalówki 5x112 rozmiar 17" też do t3 wsadzić na szerokiej go 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości