aby tak wyglądały po

Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP

.
 .Że niby to zle wyglądaQQxQ pisze:Tylko zauważ że na zdjęciu które podajesz ma pomalowane nawet odbłyśniki od drogowych i wtedy to jakoś wygląda ale jak masz zamiar zostawić je normalne to

Nie jest źle ale nie uważasz że lepiej by wyglądało w całości na czarno?GM84 pisze: Że niby to zle wygląda

jakby nie spinki to by szkło samo wypadło.Teraz kupiłem poli masę klejąco uszczelniająca, zobaczymy jak to się zachowa
 jakby nie spinki to by szkło samo wypadło.Teraz kupiłem poli masę klejąco uszczelniająca, zobaczymy jak to się zachowa  można na klej do szyb ale się robią valeo czyli tylko młotek potem je otworzy jak coś
 można na klej do szyb ale się robią valeo czyli tylko młotek potem je otworzy jak coś 

Ulala pierwszy raz podobają mi się lampy w wersji all-black. Połysk to jednak połyskGM84 pisze:Że niby to zle wygląda

Kupowalem ostatnio tytana w tej dużej tubie za dyszke i gitara
 Kupowalem ostatnio tytana w tej dużej tubie za dyszke i gitara  

golf3dawid ale ty je jeszcze foliowałeś a to już inna bajkagolf3dawid pisze:Ale wy kombinujecie.. rozklejałem już kilka kompletów lamp, nie tylko w golfie, zwykły czarny sylikon i nigdy nie było problemów... soczewki rozklejałem kilku krotnie i tylko za pierwszym razem w zime parowały przez 2-3 pierwsze opady sniegu czy deszczu, pozniej spokój..Kupowalem ostatnio tytana w tej dużej tubie za dyszke i gitara
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości