Rusza akcja- CLIMATRONIC

Odwiedziłem dziś zaprzyjaźniony auto-szrocik i wypatroszyłem mk4

I to co Michałek "lubi" najbardziej- kabelki,kilometry kabelków....

Nie wiem na które święta to rozsupłam,ale dam radę,bo kto jak nie ja

Moderator: G0 Karcio

Michał_1977 pisze:I to co Michałek "lubi" najbardziej- kabelki,kilometry kabelków....

bierzesz i podłączasz - ot cała filozofiaMichał_1977 pisze:I to co Michałek "lubi" najbardziej- kabelki,kilometry kabelków....

Taaa,tylko jeszcze trzeba wiedzieć gdzie podłączyć,bo ja to najwyżej mogę w kupę skręcić i pod aku podpiąćQto pisze:bierzesz i podłączasz - ot cała filozofia

I jeszcze wypowiem się na temat tej osłony silnika, ja może taki zboczeniec w tej kwestii jestem, ale mi się podoba jak wszystko w silniku jest na widoku, bo i to moim zdaniem fajnie wygląda ii w razie jakiejś awarii wszystko od razu widać, aale to już wiadomo, są różne gusta
 I jeszcze wypowiem się na temat tej osłony silnika, ja może taki zboczeniec w tej kwestii jestem, ale mi się podoba jak wszystko w silniku jest na widoku, bo i to moim zdaniem fajnie wygląda ii w razie jakiejś awarii wszystko od razu widać, aale to już wiadomo, są różne gusta   

Coś się dłubie.KamilP pisze:Jak tam, dłubiesz coś przy klimie?

A ja na razie nie chcędrakula500 pisze: bym wywalił ten silnik w pierony i wstawił TDI na elektronice

okaże się że 190 koni w TDI, robi zdecydowanie lepsze czasy, mniej pali i w dodatku chodzi ciszej i o wiele przyjemniej..
 okaże się że 190 koni w TDI, robi zdecydowanie lepsze czasy, mniej pali i w dodatku chodzi ciszej i o wiele przyjemniej..
Można by polemizować co do spalania. Lecąc do Wawy,miejscami po 2 paki na blacie,dużo w korkach itd.czyli cykl mieszany i wyszło mi 5,06l/100km,więc wcale nie narzekam.Q_mac pisze:okaże się że 190 koni w TDI, robi zdecydowanie lepsze czasy, mniej pali

nie ma problemu...jak ja byłem w potrzebie, to też mi pomogłeśMichał_1977 pisze:pragnę podziękować kolegom Qto

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości