Wegiel pisze:Dziś Gwint ładnie rozkręcony na czynniki pierwsze a na aucie seria
Zgadza się z małą pomocą

Moderator: G0 Karcio
Wegiel pisze:Dziś Gwint ładnie rozkręcony na czynniki pierwsze a na aucie seria

Dokładnie opony przyszły 30-04-2010 i tego samego dnia założyłem faktycznie machnąłem się z 5 bo 6 jest obok. Masz poprawioneKLISZA pisze:egiel, to ile wkońcu maja te opony wyżej pisze ,że 6 miechów teraz ,że 5

Nie.... to tylko plotki...kisiellos pisze:Slyszalem plote ze teraz 19 caliu chcesz wsadzac
bedzie kozak
 felga juz jest i czeka na wiosne i oponke nowa plus adaptery i inne fanty na 2011...
 felga juz jest i czeka na wiosne i oponke nowa plus adaptery i inne fanty na 2011...  

raz ze kolor a dwa szerokosc ale to tylko moje zdanie, ciekawe jaką felgą zaskoczysz, pzdr
 raz ze kolor a dwa szerokosc ale to tylko moje zdanie, ciekawe jaką felgą zaskoczysz, pzdr
Żadnych BBS'ow nie będziearturkw pisze:sadze ze to beda BBSy z 25 jahre

Te jego 8 pogiętearturkw pisze:a myslałem ze od Szczepa kupujesz
 hehe nie no żartuje...
 hehe nie no żartuje...   Felga jest tylko kwestia dobrania adapterów i wymierzenia rozstawu dokładnie bo jest lekki problem z rozstawem
 Felga jest tylko kwestia dobrania adapterów i wymierzenia rozstawu dokładnie bo jest lekki problem z rozstawem   ale sie ogarnie
 ale sie ogarnie 

z rozstawem się ogarnie jakoś temat tylko trzeba posiedzieć i rozkminić
  z rozstawem się ogarnie jakoś temat tylko trzeba posiedzieć i rozkminić   , hmm tak to Piotrek jest jak chce się od Smart'a do Passka wsadzać koła
  , hmm tak to Piotrek jest jak chce się od Smart'a do Passka wsadzać koła 

Oponka przyjdzie 205/40/R18
 Oponka przyjdzie 205/40/R18

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości