Projekt jest już w pełni wykonany a nawet więcej, masz jakieś plany co do dalszych modów?
Moderator: G0 Karcio

Dwie fotki z polerki.DzigiGTI pisze:Dawaj Foty

Zmiana wnętrza i może jakiś gwint...się zobaczyMk2_marcin pisze:masz jakieś plany co do dalszych modów?

. Jednak felgi ala ATS Cup robią robotę w mk2.
 . Jednak felgi ala ATS Cup robią robotę w mk2.
To jest zestaw zimowy,przygotowany jeszcze latemmarcinas1983 pisze: widzę, że stare alu wróciło do łaski... ale biednie na nim teraz Twój golf wygląda

Nawet gdybyś nie opisywał tej  stłuczki to nikt by się nie domyślił że coś było
 Nawet gdybyś nie opisywał tej  stłuczki to nikt by się nie domyślił że coś było   Ats-y robią furrorę chociaż na zimówkach bardzo fajnie wygląda
 Ats-y robią furrorę chociaż na zimówkach bardzo fajnie wygląda  Z tego co widać to na dzień dziesiejszy lać i latać
 Z tego co widać to na dzień dziesiejszy lać i latać   tylko trochę wolniej... bo znów lakier porysujesz
 tylko trochę wolniej... bo znów lakier porysujesz  

No i tak powinno być wszędzie. Chyba trzeba się przeprowadzić w Twoje rejonyMichał_1977 pisze:Ku mojemu miłemu zaskoczeniu,nic za to nie musiałem płacić,bo robiłem także przegląd i geometria była gratis

Zapewne na rozpoczęciuDzigiGTI pisze:Może w końcu się spotkamy na Zlociku w Krk

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości