passat też konkret
 passat też konkret 
Moderator: G0 Karcio
 passat też konkret
 passat też konkret 

-->> viewtopic.php?t=222953" onclick="window.open(this.href);return false;

"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
 "Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."

garażu również gratuluje
  garażu również gratuluje  na mojego gulfa tez już się stawia garaż:D a i dupowóz zacny
  na mojego gulfa tez już się stawia garaż:D a i dupowóz zacny  

heeee, nie bierz do siebiesas_gti pisze:Czerwone pasy (...) To tak jakbyś kupował jakiegoś merola limuzynę i w salonie zaproponowali by Ci pasy w kolorze różowym. Wziąłbyś je tylko dlatego, że to podnosi cenę auta, i dodatkowo za parę lat będzie to rarytas, bo nikt inny w to nie wyposaży swojego samochodu? O gustach się nie dyskutuje, ale jest coś takiego jak dobry smak i czerwone pasy w kompletnie czarnym środku wyglądają jak szmina psa o czarnej sierści który się podjara jak zobaczy sukę. Cały czarny i taki czerwony kikut wystaje, wiesz o czym mowa?

to tylko takie żarty
 to tylko takie żarty   

z Przodu jest 20mm, ale źle zmierzyłemkubcor pisze:Jedyne o co się jeszcze prosi to o dystans
 i minimum o te 5mm jest za mało jeśli nie zmienię felg na sezon to wyleci tylna opona 215 i wskoczy w jej miejsce 195/40 do tego dystans 20mm,
  i minimum o te 5mm jest za mało jeśli nie zmienię felg na sezon to wyleci tylna opona 215 i wskoczy w jej miejsce 195/40 do tego dystans 20mm,  a wtedy z przodu zagości jakiś większy.
  a wtedy z przodu zagości jakiś większy. 

.
.Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości