djtom pisze:ale po co kombinowac i zyc w ciągłej niepewnosci czy sie uda?zaraz bedzie tu dym on vs pb vs oo vs or vs wodór vs wóda
zapomniałeś o denaturacie

KONIEC SPAMU bo zaraz cowboy nas pogoni
Moderator: G0 Karcio

djtom pisze:ale po co kombinowac i zyc w ciągłej niepewnosci czy sie uda?zaraz bedzie tu dym on vs pb vs oo vs or vs wodór vs wóda

ale zadna niepewnosc:)djtom pisze:ale po co kombinowac i zyc w ciągłej niepewnosci czy sie uda?

powiem tak: trzech zuchwałych dieslowców z mazowsze squad ktorzy mieli zagwarantowany niemal ustawowo dozywotni dostep do oszczednosci na ostatnim spocie pytali mnie czy lepiej z gazem współpracuje ABS czy 2Eale zadna niepewnosc:)

djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.

djtom pisze:czy lepiej z gazem współpracuje ABS czy 2E
 OK tan na serio zamykamy temay benzyna vs. diesel bo odpowiedni dział już jest.
 OK tan na serio zamykamy temay benzyna vs. diesel bo odpowiedni dział już jest.

Kumpel ma ABS`a i mowi ze lepiej na gazie mu chodzi niz na beznynce:)djtom pisze:pytali mnie czy lepiej z gazem współpracuje ABS czy 2E

a nie lepiej zamiast sie spierac uznac "KAZDY JEZDZI TYM CZYM LUBI"?
  a nie lepiej zamiast sie spierac uznac "KAZDY JEZDZI TYM CZYM LUBI"?  

"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
 "Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."

jak cos to macie u mnie plecy wiec pisac mozna do woli
 jak cos to macie u mnie plecy wiec pisac mozna do woli  

djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
 ..... no 4 gary w turbo tez dają rade
..... no 4 gary w turbo tez dają rade 

dokladnie tak !Takie male OT cowboy 1.8T mysle ze z powodzeniem bedzie przy podobnej mocy jechal podobnie... tylko takiego1.9 potencjal skonczy sie na ilu 250/280KM to max kolejna sprawa kle kle kle... benzyna wiekszy zakres obrotow do tego dzwiek doladowanej benzyny... ech.... za dieslem jedynie spalanie przemawia....

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 23 gości