do rothenburga z lodzi jada jakies auta? mozna byloby razem bryknac
Moderator: G0 Karcio

musialbym zmierzyc
 musialbym zmierzyc 

ja malowalem w ASO jak wiesz i nie bylem zadowolony z ilosci "fuck up'ów". ASO wcale nie jest wyznacznikiem jakości. Nadkoli mi nawet nie zdjeli i w srodku na bialo pomalowali.KoVal pisze:ja Ci zazdroszcze malowania w ASO, nadal nie znalazłem lakiernika, który w sposób zadowalający dobrałby mi odcień LA7W

to widze u was pełen profesjonalizmSebek pisze:ja malowalem w ASO jak wiesz i nie bylem zadowolony z ilosci "fuck up'ów". ASO wcale nie jest wyznacznikiem jakości. Nadkoli mi nawet nie zdjeli i w srodku na bialo pomalowali.KoVal pisze:ja Ci zazdroszcze malowania w ASO, nadal nie znalazłem lakiernika, który w sposób zadowalający dobrałby mi odcień LA7W

dokładnie, niestety ASO nie jest wyznacznikiem jakości.. kiedyś było, szkoda że uległo to zmianie..Frykas pisze:to widze u was pełen profesjonalizmSebek pisze:ja malowalem w ASO jak wiesz i nie bylem zadowolony z ilosci "fuck up'ów". ASO wcale nie jest wyznacznikiem jakości. Nadkoli mi nawet nie zdjeli i w srodku na bialo pomalowali.KoVal pisze:ja Ci zazdroszcze malowania w ASO, nadal nie znalazłem lakiernika, który w sposób zadowalający dobrałby mi odcień LA7W
 właśnie się dzisiaj rano zastanawiałem nad tym widząc twój temat w dziale mk4
 właśnie się dzisiaj rano zastanawiałem nad tym widząc twój temat w dziale mk4  jest tutaj kilka zmian, auto pieszczone więc należało się
 jest tutaj kilka zmian, auto pieszczone więc należało się  

niestety nie bylo czasu zrobic fotek gratow przed montazem
 niestety nie bylo czasu zrobic fotek gratow przed montazem 

zalozylem tez nowe tuleje belki tylnej oraz nowe gumy na wahaczach z przodu i nowe lozyska amortyzatorow z przodu
 zalozylem tez nowe tuleje belki tylnej oraz nowe gumy na wahaczach z przodu i nowe lozyska amortyzatorow z przodu  
  na przod szukam dopiero kapci
 na przod szukam dopiero kapci 

ale glownie felga
 ale glownie felga  
  w wolnej chwili i wolnej gotowce wysle do nagengastu
 w wolnej chwili i wolnej gotowce wysle do nagengastu  a variant 2 oni tez robia??
 a variant 2 oni tez robia??
 A co tam polujesz na przod?
 A co tam polujesz na przod?
Frykas pisze:a variant 2 oni tez robia??
jak będziesz wiedział jak wygląda sprawa z var2 to napisz bo też jestem ciekawszczep pisze:zrobić zrobią tylko nie wiem czy regulacja będzie działała, musisz dopytać

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości