omg jest hardcore, powietrze nie ucieka?
  omg jest hardcore, powietrze nie ucieka?GOLF MK4 by GoNzO / wszystko na 1 stronie tematu
Moderator: G0 Karcio
GOLF MK4 by GoNzO / wszystko na 1 stronie tematu
rafik211, nie ma opcji żeby uciekło, ja już mam z miesiąc tak nabite opony, śmigałem chwile na tym i jest Ok.

mlodyBZG, bo u mnie z przodu ucieka przy naciagu 165/40 na felge 7,5 cala natomiast z tylu 195/45 na 9j jest spoko. rozumiem ze to przez to ze przod jest napedzany i kola skrecaja... 

Fotele niby dobre bo od s3 ale kolor za cholere mi nie podchodzi i przez to tracą na swoim uroku. Opony za to siadły konkret nawet nie wiem czy już nie za bardzo hard  

Moje auto: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p= ... #p4524290/" onclick="window.open(this.href);return false;

kalbi_vw, co do foteli to musisz poczekać na efekt końcowy, wtedy będzie dopiero widać cały ich potencjał i może zmienisz zdanie   Opona na razie zdaje się być szczelna, ale pewność będę miał dopiero po paru dniach
 Opona na razie zdaje się być szczelna, ale pewność będę miał dopiero po paru dniach  

Opona na razie zdaje się być szczelna, ale pewność będę miał dopiero po paru dniach
GoNzO !!!, tylko ładnie to spasować i będzie malina

OEM+ USA 25th Anniversary ==> viewtopic.php?f=89&t=395742
No własnie ciekawe jak teraz tył będzie się prezentował  

A czemu w ogóle taka decyzja zmiany z 225 na 215 ? Przecież ładnie, wystarczająco było. Da się na takim kole wjechac jakoś w zakręt ? I nie mówię tu o szybkich zakrętach. 

Re: GOLF MK4 by GoNzO / wszystko na 1 stronie tematu
Jak to czemu? Bo tu wszędzie, to sami zboczeńcy oponiarscy.KoJ@K pisze:A czemu w ogóle taka decyzja zmiany z 225 na 215 ? Przecież ładnie, wystarczająco było. Da się na takim kole wjechac jakoś w zakręt ? I nie mówię tu o szybkich zakrętach.

http://www.cultstyle.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Odpowiedz jest prosta, 225/35 było dobrą oponą do gwintu, ale przy AIR i moich felgach to już kupa. Dzięki weszej oponie da się osiągnąć glebę i efekt taki jaki powinien być na AIRKoJ@K pisze:A czemu w ogóle taka decyzja zmiany z 225 na 215 ?

Dzisiaj można mówić że jest to przeciąganie pałki, za jakiś parę lat większość będzie tak jeździćKoJ@K pisze:Ale wydaję mi się, że nie ma co przeginac pałki.

juz teraz praktycznie kazdy kto troche bardziej grzebie ma 215 na dyszce