Leon Cupra 2.0 TFSI Zenith Grey by dobry440
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
- koper92
- Dropped Herz

Ostatnio z nudów zrobiłem kierunki a'la USA i halogeny po przekręceniu zapłonu.

Oraz zakupiłem lusterko z fotochromem i diodami

Oraz zakupiłem lusterko z fotochromem i diodami
Ostatnio zmieniony pn gru 14, 2015 22:10 przez dobry440, łącznie zmieniany 1 raz.
jestem stałym gościem w fotelu pasażera w tym aucie i powiem Wam, że to na prawdę sportowy wóz, zapier***a wściekle
Ja bym tu widział jakieś koło typowo racingowe i szedł w stylu race car'a, ale dobrze o tym wiesz 
Wczoraj afej przyciemnił mi szybki, auto zyskało więcej uroku. Wszystko przyciemnione folią 50%, a tylne szybki obklejone czarną folią w połysku 
Uploaded with fotem.pl
Uploaded with fotem.pl
Uploaded with fotem.pl
Jako że w aucie mojej młodej ostatnio gwint powiedział: "pa pa", musiałem sobie to jakoś wynagrodzić. I tutaj podziękowania dla GRUBY DW za ostatni element układanki czyli ramkę klimy
Uploaded with fotem.pl
Uploaded with fotem.pl
Uploaded with fotem.pl
Uploaded with fotem.plJako że w aucie mojej młodej ostatnio gwint powiedział: "pa pa", musiałem sobie to jakoś wynagrodzić. I tutaj podziękowania dla GRUBY DW za ostatni element układanki czyli ramkę klimy
Uploaded with fotem.pl
Ostatnio zmieniony czw sty 14, 2016 22:27 przez dobry440, łącznie zmieniany 1 raz.
Czy to jest w ośce? jeśli tak, to jak się czujesz po przesiadce z 4motion.
Na codzień: Golf VII Variant 1.4 TSI DSG
Od święta: Audi 80 Avant 2.8 Quattro
Megster tak ośka. Z przesiadką nie ma tragedii, najgorzej 1 i 2 bieg później jest gitara. 4motion ze startu jechało tam gdzie chciałeś i dawało 100% pewności prowadzenia.
Uploaded with fotem.pl
Uploaded with fotem.pl
Uploaded with fotem.pl
Uploaded with fotem.pl
Uploaded with fotem.pl
Uploaded with fotem.plI filmik po modyfikacji wydechu
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=6RtLRE534bg[/youtube]
Re: Leon Cupra 2.0 TFSI Zenith Grey by dobry440
Pytam, bo sam przesiadłem się z A4 3.0 TDI quattro na Golfa w ośce i czasem brakuje tej pewności startudobry440 pisze:Megster tak ośka. Z przesiadką nie ma tragedii, najgorzej 1 i 2 bieg później jest gitara. 4motion ze startu jechało tam gdzie chciałeś i dawało 100% pewności prowadzenia.
Na codzień: Golf VII Variant 1.4 TSI DSG
dużo lepiej (szczególnie na żywo), jeszcze lampy ogarnąć jakoś na black, a btw lepiej mów co się szykuje a nie