niema jak narazie sprawdzic skutecznosci tych hamulcow przy normalnej jezdzie sa takie jak byly wczesniej tzreba przetestowac kilka razy z 200 to bedzie widac ale narazie niema kiedy i gdzie filmikow niemam bo niema kiedy nagrac a pzrejechac sie zawsze mozesz tylko teraz niema tego efektu co kiedyc bo jeszcze neipodpiety calkiem naped na 4 i w ta pogode niema trakcji do 5 bieguSavczuk pisze:Pochwal się jak się sprawują większe hamulce z tyłu, sam mam zamiar sobie założyć wentylowane tarcze 256 albo 280 na tył i jestem ciekaw jaka jest poprawa skuteczności. Golf kozacki może masz jakieś filmiki z kabiny żeby się można było z Tobą przejechać?
Jaka jest średnica tłoczka w tych tylnych zaciskach?
[GOLF MK2] 16vt 325ps\353nm
Moderator: G0 Karcio
Re: [GOLF MK2] 16vt 325ps\353nm
mk2 16vt 325KM 353 NM
1/4 mili best et 12.7
						1/4 mili best et 12.7
Ok, śledzę temat jak ogarniesz wszystko na tip-top na pewno się odezwę i skuszę na przejażdżkę. Mój syncro czeka na razie na zastrzyk finansowy żeby można było rozpocząć projekt a tymczasem zbieram informacje odnośnie modernizacji. Twój golf wymiata i bardzo podoba mi się, że jest to auto dobrze wyposażone do codziennej jazdy, ja mam podobne założenia...

GTI rules
						- chudy191989
- Gadatliwa bestia 
przczytałem pierwszą stronę i juz wiem że to konkretny projekt  bede podglądał temat
 bede podglądał temat 

bede podglądał temat
 bede podglądał temat 
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=444403" onclick="window.open(this.href);return false;
						- moment
- Gadatliwa bestia 
- Kontakt:
nieźle nieźle , musi ostro zapierdziel  ać
 ać

ać
 aćadptery, dystanse info PW
S4B5 2,7 biturbo--- http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=363667
						S4B5 2,7 biturbo--- http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=363667
Do mnie tez dzis zawital mikolaj   

a tak wygladaj tylne w aucie na 15 bbs rm od zacisku do felgi mam tylko 1 mm luzu

a tak wygladaj tylne w aucie na 15 bbs rm od zacisku do felgi mam tylko 1 mm luzu

mk2 16vt 325KM 353 NM
1/4 mili best et 12.7
						1/4 mili best et 12.7
Ładnie, ładnie Mariusz  

brakło Ci hamowania czy to tak na zapas?

BLACK BERTA 2.0 16V(T) >>> viewtopic.php?f=91&t=604514
to drugieMarszall pisze:Ładnie, ładnie Mariusz

mk2 16vt 325KM 353 NM
1/4 mili best et 12.7
						1/4 mili best et 12.7
- toudi
- Forum Master 
- Kontakt:
ja mam 280 mikody przod nawiert i naciecie tyl tak sam ale w seryjnej szerokosci bez  korektora i z 200 do 0 jest moment. zero przgrzania. ze ci sie chcialo tak zezbic ;0

[img]http://picasaweb.google.com/malecsc/Plaza#5541992316378824242[/img]
toudi pisze:ja mam 280 mikody przod nawiert i naciecie tyl tak sam ale w seryjnej szerokosci bez korektora i z 200 do 0 jest moment. zero przgrzania. ze ci sie chcialo tak zezbic ;0
ja na swoje tez nienazekalem ale wole miec troszke na zapas myslalem kiedys polatac po torez wiec tam musza byc troszke lepsze a i jak to mowi moj syn dla bajeru

mk2 16vt 325KM 353 NM
1/4 mili best et 12.7
						1/4 mili best et 12.7
- toudi
- Forum Master 
- Kontakt:
tez mysle skoczyc kiedys na tor  tylko na slasku to niewiadomo gdzie. zawias mam beton na odbojach wiec mozna szalec.ty tez pewnie utwardzony zawias masz
 tylko na slasku to niewiadomo gdzie. zawias mam beton na odbojach wiec mozna szalec.ty tez pewnie utwardzony zawias masz 

tylko na slasku to niewiadomo gdzie. zawias mam beton na odbojach wiec mozna szalec.ty tez pewnie utwardzony zawias masz
[img]http://picasaweb.google.com/malecsc/Plaza#5541992316378824242[/img]
ja mam zawias kv wariant z regulacja twardosci wiec moge zrobic sobie jak chce latalem 2 razy w zimie na torze miny gosci w subaru i lancerach byly bezcenne jak wjechalem zaplacic to sie dziwili co gosc golfem chce na oblodzonym torze zrobic ale jak zeczelem latac byli w szoku bo niewidzieli golfa na 4 naped z moca 300 km teraz juz pewnie beda mieli respect do takich aut w lecie juz bedzie inna jazda i tam dobre opony i hamulce to podstawa no i musi kierowca ogarniac autko dlatego chce pojechac podszkolic sie a ze w ulezu sa czesto takie pojezdzawki z instruktorami wiec mam niedalekotoudi pisze:tez mysle skoczyc kiedys na tortylko na slasku to niewiadomo gdzie. zawias mam beton na odbojach wiec mozna szalec.ty tez pewnie utwardzony zawias masz
mk2 16vt 325KM 353 NM
1/4 mili best et 12.7
						1/4 mili best et 12.7
Ja miałem w poprzednim samochodzie też mikody ale 239 i tył standard 226. wszystkie oczywiście nawiercane i nacinane i powiem że byłem bardzo zadowolony. Wiem że zestaw lata do dzisiaj (a był zakładany 2 lata temu ponad) i obecny właściciel też sobie chwali. Do następnego auta zakładam też mikody tylko że 280 przód z dwutłoczkowym zaciskiem i tył 230 bodajże z polo GTI. Do tego oczywiście ABS z EDS.

Golf "Drugi" by finch

Mój Turbo Kopciuch
Mój Turbo Kopciuch  

Vw jest bogiem, Prędkość nałogiem, Turbo zabawą a Diesel podstawą
LPG? Nawet porządne zapalniczki są na benzynę
diesel4ever

Mój Turbo Kopciuch
Mój Turbo Kopciuch  

Vw jest bogiem, Prędkość nałogiem, Turbo zabawą a Diesel podstawą

LPG? Nawet porządne zapalniczki są na benzynę

diesel4ever
maly aktual 
zrobilo sie cieplej mozna cos podlubac z racji ze poskladalismy juz skrzynie 5 z audi a3 quatro wiec autko jedzie na poskladanie mechaniczne 4 motion plus wleca odrazu przednie hamulce 4 tloki z porsche co wylezaly sie w szafie

ostatnio udalo mi sie tez zdobyc kilka rarytasow
nowka atrapa ori z aso na 2 lalmpy

nowki kierunki biale hella w blotniki

i na autku

udalo sie zakupic zbiornik 8 litrowy pod spryski zastapi moj 9 litrowy bedzie wiecej miejsc apod maska i doszedl zbiorniczek wspomagania z uchwytem wezem i trujnikiem z g60 wejdzie za zbiornik spryskow kolejne troszke miesca w komorze sie znajdzie

wleci tez zamiast ori poduszka sportowa przednia pod silnik z BARTEK TUNING 

mysle ze za max 2 tygodnie wleci elktronika sterujaca 4 motion i bedzie mozna pobawic sie na ulicy i torze

zrobilo sie cieplej mozna cos podlubac z racji ze poskladalismy juz skrzynie 5 z audi a3 quatro wiec autko jedzie na poskladanie mechaniczne 4 motion plus wleca odrazu przednie hamulce 4 tloki z porsche co wylezaly sie w szafie

ostatnio udalo mi sie tez zdobyc kilka rarytasow
nowka atrapa ori z aso na 2 lalmpy

nowki kierunki biale hella w blotniki

i na autku

udalo sie zakupic zbiornik 8 litrowy pod spryski zastapi moj 9 litrowy bedzie wiecej miejsc apod maska i doszedl zbiorniczek wspomagania z uchwytem wezem i trujnikiem z g60 wejdzie za zbiornik spryskow kolejne troszke miesca w komorze sie znajdzie

wleci tez zamiast ori poduszka sportowa przednia pod silnik z BARTEK TUNING

mysle ze za max 2 tygodnie wleci elktronika sterujaca 4 motion i bedzie mozna pobawic sie na ulicy i torze

mk2 16vt 325KM 353 NM
1/4 mili best et 12.7
						1/4 mili best et 12.7
- chudy191989
- Gadatliwa bestia 
dużo wyniosło cię uturbienie twojej 16-stki?? mowię tu o kosztach bez zakucia silnika

http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=444403" onclick="window.open(this.href);return false;