a co do czasu to faktycznie na filmach widac ze czesto na odcinkach latasz ,noo majster tyle juz maszyna latasz i jeszcze jej nie wyczules
 a co do czasu to faktycznie na filmach widac ze czesto na odcinkach latasz ,noo majster tyle juz maszyna latasz i jeszcze jej nie wyczules   
 PS.strzelales ze sprzegla?
Moderator: G0 Karcio
  Czas jest na poziomie 250konnego Golfa 2 FWD.. Długa droga jeszcze przed Tobą kolego. Powodzenia
 Czas jest na poziomie 250konnego Golfa 2 FWD.. Długa droga jeszcze przed Tobą kolego. Powodzenia
 pomalu do celu
 pomalu do celu 
  ogarnie sie kierowce bedzie lepiej ja i tak jestem zadowolony z czasu przegrac 1.5 sec z prawie 2 razy mocniejszym autkiem
 ogarnie sie kierowce bedzie lepiej ja i tak jestem zadowolony z czasu przegrac 1.5 sec z prawie 2 razy mocniejszym autkiem 
Marszall pisze:Dobrze jedzie Golf bez pitolenia. Przecież cały mocny start w 4 napędówce uzyskuje sie strzelająć ze sprzegła wiec puszczajać je lekko mysle że dużo tracisz i ośka może mieć podobne czasy, bo jak już nie musi walczyć z trakcja (a wprawionym kierowcom osiek sie to udaje dosć szybko) to silnik nie musi też rozbujać całych tych napędów.
Wiec mysle ze czasy dobre a mogły by być lepsze z paru względów
1. zmiana biegu z shift lightem
2. strzał ze sprzegła
3. mocno spięty tył
Takie moje zdanie

golfiarz1 pisze:jak na autko rodzinne to i tak dobre czasy krecilo trzeba sie zebrac i zamontowac haldexa i bedzie lepiej

ale pełen szacun i tak za czas i $$ w golfa widziałem na zlocie
 ale pełen szacun i tak za czas i $$ w golfa widziałem na zlocie  
   ja bede miał fwd bo spokojnie te 290 ps się złapie trakcje na dobrym slicku
 ja bede miał fwd bo spokojnie te 290 ps się złapie trakcje na dobrym slicku  

Olsen_16v_KR pisze:golfiarz1 pisze:jak na autko rodzinne to i tak dobre czasy krecilo trzeba sie zebrac i zamontowac haldexa i bedzie lepiej
Latasz tą kr-ą na co dzień ?
Jak dla mnie na ćwiare i na jakieś wyścigi to chyba za dużo ma bajerkówale pełen szacun i tak za czas i $$ w golfa widziałem na zlocie

My też robimy 16V kr turbo tylko na k24 7000 z chęcią bym z tym się złapał 4wdja bede miał fwd bo spokojnie te 290 ps się złapie trakcje na dobrym slicku

golfiarz1 pisze:Olsen_16v_KR pisze:golfiarz1 pisze:jak na autko rodzinne to i tak dobre czasy krecilo trzeba sie zebrac i zamontowac haldexa i bedzie lepiej
Latasz tą kr-ą na co dzień ?
Jak dla mnie na ćwiare i na jakieś wyścigi to chyba za dużo ma bajerkówale pełen szacun i tak za czas i $$ w golfa widziałem na zlocie

My też robimy 16V kr turbo tylko na k24 7000 z chęcią bym z tym się złapał 4wdja bede miał fwd bo spokojnie te 290 ps się złapie trakcje na dobrym slicku

autko na codzien musi miec wszystko wlecie klime i szyby w zimie podgrzewane tylki ja chce miec w miare szybkie autko z dobrym wyposazeniem by mozna nim wszedzie jechac i w kazda pogode mam innego gtika na codzien ale niesprawia tyle frajdy co ten
jesli bedzie okazja kiedys stanac nikomu nieodmawiam jewsli bedzie przyszloroczna majowka bedzie okazja tylko w zimie wlatuje stage 2 i am byc 4 z przodu
 dla fanu chyba już tylko zostało stanąć
 dla fanu chyba już tylko zostało stanąć 
toudi pisze:golfiarz1, 4 z przodu...nie szalej

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości