DziękiLisu08 pisze:powiem że fajnie to wygląda
 będe bardziej pozpoznawalny
Moderator: G0 Karcio

DziękiLisu08 pisze:powiem że fajnie to wygląda

, tylko pomaluj te zderzaki wreszcie
 , tylko pomaluj te zderzaki wreszcie  masz jakieś żródło do naklejek bo mój znjomy szuka
  masz jakieś żródło do naklejek bo mój znjomy szuka  ?
 ?

Takie przynajmniej moje zdanie jest.
 Takie przynajmniej moje zdanie jest.

i wykleje pewnie tez , wgl chyba koncepcje na sezon zmienie
 i wykleje pewnie tez , wgl chyba koncepcje na sezon zmienie 

i teraz wiem jak wygląda grill z niebieska obwodka bo tez nad tym mysląłem, nad niebieskimi dodatkami  ale ja z kolei nie chce sie wyróżniać, z przodu zaciski masz pomalowane na niebiesko? zapodaj fotki bo z tyłu to widziałem ze bebny na niebiesko są pociągnięte. i jaki to jest niebieski na obwódce? mi u Ciebie podobała sie najbardziej opcja waskie zebro znaczek chrom pojedyncza lampa  i niebieska obwodka
  i teraz wiem jak wygląda grill z niebieska obwodka bo tez nad tym mysląłem, nad niebieskimi dodatkami  ale ja z kolei nie chce sie wyróżniać, z przodu zaciski masz pomalowane na niebiesko? zapodaj fotki bo z tyłu to widziałem ze bebny na niebiesko są pociągnięte. i jaki to jest niebieski na obwódce? mi u Ciebie podobała sie najbardziej opcja waskie zebro znaczek chrom pojedyncza lampa  i niebieska obwodka 

Czarson pisze: mi u Ciebie podobała sie najbardziej opcja waskie zebro znaczek chrom pojedyncza lampa i niebieska obwodka

ja tez jestem zdania jak Stachu909,  lepiej wyglada taka "łata" stickera
 ja tez jestem zdania jak Stachu909,  lepiej wyglada taka "łata" stickera  niz cała maska.
 niz cała maska.
 mój siwy wariat!
 mój siwy wariat!
 bo miałem zamiar cała obklejać
 bo miałem zamiar cała obklejać
 ale ważne że właścicielowi sie bardzo podoba
 ale ważne że właścicielowi sie bardzo podoba  

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości