Sadzac po sprzedazy na allegro i przekopanych tematach to typowa usterka. Sterujac lusterkiem kierowcy rusza sie delikatnie lusterko pasazera, nie dziala regulacja gora/dol w pasazera (mimo sprawnych silniczkow), fiksuje grzanie mimo wymienionych mat no i wywala jego blad na VAG-u. Wymienimy zobaczymy
 Sadzac po sprzedazy na allegro i przekopanych tematach to typowa usterka. Sterujac lusterkiem kierowcy rusza sie delikatnie lusterko pasazera, nie dziala regulacja gora/dol w pasazera (mimo sprawnych silniczkow), fiksuje grzanie mimo wymienionych mat no i wywala jego blad na VAG-u. Wymienimy zobaczymy 

ogólnie to oba lusterka u mnie nie chodzą
 ogólnie to oba lusterka u mnie nie chodzą 

z tego co wiem jest coś tam o tym
 z tego co wiem jest coś tam o tym 

To taka drobna rzecz, ze mi nie wadzi
 To taka drobna rzecz, ze mi nie wadzi  A wlasciwie drugi komplet felg, ktore beda na sprzedaz. Wszystkie 4 sztuki 18", szerokie 8". Rozstaw 5x112. Felgi kupione w cenie dekli takze bedzie okazja i naprawde niska cena na sprzedaz oczywiscie bez dekli.
  A wlasciwie drugi komplet felg, ktore beda na sprzedaz. Wszystkie 4 sztuki 18", szerokie 8". Rozstaw 5x112. Felgi kupione w cenie dekli takze bedzie okazja i naprawde niska cena na sprzedaz oczywiscie bez dekli.