zamierzam kupic zawias do mojego 20 Jahre i troszeczke go zglebowac
 - ale mam maly dylemat, ktory wybrac koni, H&R czy Eibach. Fabrycznie jest golf obnizony o 2cm, wiec jezeli zawias bedzie 60/40 to w efekcie koncowym obnizony bedzie 80/60 czy 60/40?? Moze mi ktos to wytlumaczyc?.Jak to jest z GTI???
 - ale mam maly dylemat, ktory wybrac koni, H&R czy Eibach. Fabrycznie jest golf obnizony o 2cm, wiec jezeli zawias bedzie 60/40 to w efekcie koncowym obnizony bedzie 80/60 czy 60/40?? Moze mi ktos to wytlumaczyc?.Jak to jest z GTI???Chce obnizyc o max 5cm. Firma koni i H&R nie ma w ofercie 50/50, maja tylko 60/40. Eibach ma 50/50.
pozdr

będzie stało równo pod warunkiem że będzie to kompletny kit a nie same springi!na samych springach lubią wychodzić różne dziwadła!w praktyce to wygląda tak że nawet na kicie 40/40 przód jest minimalnie niżej mowa oczywiście o markowych zawiasach a nie jakiś wynalazkach z alegro!przerabiałem temat gleby wiele razy w autach i wiem co mówie!
 będzie stało równo pod warunkiem że będzie to kompletny kit a nie same springi!na samych springach lubią wychodzić różne dziwadła!w praktyce to wygląda tak że nawet na kicie 40/40 przód jest minimalnie niżej mowa oczywiście o markowych zawiasach a nie jakiś wynalazkach z alegro!przerabiałem temat gleby wiele razy w autach i wiem co mówie!