Passat B5.5 by aik01 :) DarkSide :) str.10
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Passat B5.5 by aik01 :)
felga i gwint robi robote fajne fotki ( robione chyba na "opuszczonej" stacji w okolicy nowego dworu gdanskiego? )  

~A~r~O~, dokładnie, foty robione w Dworku koło NDG  

autko powoli przygotowywane do zimy, zimowe buty, gwint w górę i te sprawy.. uporałem się też usterkę towarzyszącą mi od sierpnia, a mianowicie drgania przenoszące się na karoserię. po wydaniu niepotrzebnych pieniędzy na rzekomo walnięte wtryski udałem się do tune-up i chłopaki zdiagnozowali przegub wewnętrzny, wymieniłem i jak ręką odjął aż chce się jeździć
  aż chce się jeździć  poczynam plany na następny sezon, wiele nie zdradzę żeby był jakiś element zaskoczenia ale tu zapodam małą zapowiedź:
  poczynam plany na następny sezon, wiele nie zdradzę żeby był jakiś element zaskoczenia ale tu zapodam małą zapowiedź:

co myślicie o zdesiu a'la US?

autko powoli przygotowywane do zimy, zimowe buty, gwint w górę i te sprawy.. uporałem się też usterkę towarzyszącą mi od sierpnia, a mianowicie drgania przenoszące się na karoserię. po wydaniu niepotrzebnych pieniędzy na rzekomo walnięte wtryski udałem się do tune-up i chłopaki zdiagnozowali przegub wewnętrzny, wymieniłem i jak ręką odjął
 aż chce się jeździć
  aż chce się jeździć  poczynam plany na następny sezon, wiele nie zdradzę żeby był jakiś element zaskoczenia ale tu zapodam małą zapowiedź:
  poczynam plany na następny sezon, wiele nie zdradzę żeby był jakiś element zaskoczenia ale tu zapodam małą zapowiedź:
co myślicie o zdesiu a'la US?

Ostatnio zmieniony ndz mar 30, 2014 21:40 przez aik01, łącznie zmieniany 1 raz.

mówicie mi po prostu Paweł 
było MK3, jest B5.5
viewtopic.php?f=91&t=509440" onclick="window.open(this.href);return false;

było MK3, jest B5.5

kolor najlepszy wg mnie do tego samochodu 

było MK3, jest B5.5

było MK3, jest B5.5

jw. jedyny sluszny kolor  a zderzak a'la US calkeim ciekawie wyglada, przywodzi troche na mysl passata B6 z tak plynnie opadajacymi liniami przetloczen maski.
 a zderzak a'la US calkeim ciekawie wyglada, przywodzi troche na mysl passata B6 z tak plynnie opadajacymi liniami przetloczen maski.

a zderzak a'la US calkeim ciekawie wyglada, przywodzi troche na mysl passata B6 z tak plynnie opadajacymi liniami przetloczen maski.
 a zderzak a'la US calkeim ciekawie wyglada, przywodzi troche na mysl passata B6 z tak plynnie opadajacymi liniami przetloczen maski.Passat B5.5 by aik01 :)
zastanawiam się też nad malowaniem listew w kolor nadwozia choć tu akurat nie jestem zbyt przekonany  co myślicie?
  co myślicie?

co myślicie?
  co myślicie?mówicie mi po prostu Paweł 
było MK3, jest B5.5

było MK3, jest B5.5

Ja o tym samym myślałem ale powiem ci że bardziej mi się czarne podobają do tego koloru  jedyne co chce pomalować to cały grill ori na czarno
 jedyne co chce pomalować to cały grill ori na czarno  

z przodu podobny do pewnego passata z grudziądza 
fajnie się prezentuje

fajnie się prezentuje
viewtopic.php?f=87&t=592196 NAJTAŃSZY PROJEKT W POLSCE!! 1500 PLN PROJEKT!!
https://www.facebook.com/1500plnprojekt/
viewtopic.php?f=88&t=428497 Moje kochane EX cabrio
						https://www.facebook.com/1500plnprojekt/
viewtopic.php?f=88&t=428497 Moje kochane EX cabrio

- matt_scorpion
- Użytkownik 
- Kontakt:
Re: Passat B5.5 by aik01 :)
Myślę że zakup drugiego kpl listewek i malowanie to nie będzie za duży koszt, można spróbowaćaik01 pisze:zastanawiam się też nad malowaniem listew w kolor nadwozia choć tu akurat nie jestem zbyt przekonanyco myślicie?
 A jak boczne listwy są w kolorze to może ze sobą zagra
 A jak boczne listwy są w kolorze to może ze sobą zagra 
matt_scorpion,  u mnie są wszystkie listwy czarne także albo wszystkie w kolor albo zostają czarne  fajny byłby pakiet chrom ale to drogi interes a "tesco chrom tuning" mnie nie interesuje
  fajny byłby pakiet chrom ale to drogi interes a "tesco chrom tuning" mnie nie interesuje 

fajny byłby pakiet chrom ale to drogi interes a "tesco chrom tuning" mnie nie interesuje
było MK3, jest B5.5

było MK3, jest B5.5

- matt_scorpion
- Użytkownik 
- Kontakt:
Re: Passat B5.5 by aik01 :)
na ostatnim zdjęciu wyglądają jakby były w kolorze. W takim razie mam podobne zdanie albo wszystko albo nicaik01 pisze:matt_scorpion, u mnie są wszystkie listwy czarne