A wiec mam okazje kupić zawieszanie sportowe tj. przód gwintowane, tył nie wiem dokładnie co tam jest bo golf jest bardzo wysoko. Według mnie jest one w dobrej cenie. Zawieszanie to jeszcze siedzi w golfie mk2 który przyjechał z Niemiec na lawecie do rozbiórki na handel
Jak sprawdzić stan amortyzatorów?
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
- ekostek10
- Mały gagatek

- Kontakt:
Witam serdecznie!
nie wiem czy jest taki temat przynajmniej nie znalem w szukajce.
A wiec mam okazje kupić zawieszanie sportowe tj. przód gwintowane, tył nie wiem dokładnie co tam jest bo golf jest bardzo wysoko. Według mnie jest one w dobrej cenie. Zawieszanie to jeszcze siedzi w golfie mk2 który przyjechał z Niemiec na lawecie do rozbiórki na handel
i waham się czy warto żeby nie kupić szmelcu na złom.... może są jakieś metody żeby sprawdzić czy warto jest odkupić używane zawieszenie :p ?
ekostek10, przynajmniej to sie do tej szukajki nie przyłożyłeś .Mam nadzieję ze następnym razem zrobisz to solidnie przyrzekasz ??ekostek10 pisze: przynajmniej nie znalem w szukajce
Zawsze może być Ciut Ciut więcej!!!
tyle ze tak to sprwdzi seryjne amorki a nie gwint
gwint to trzeba obejrzec i zalozyc na auto inaczej to nie sprawdzisz
gwint to trzeba obejrzec i zalozyc na auto inaczej to nie sprawdzisz
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !

Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !