Kuplem sobie noweego grilla halogenami. Wiadomo Golfik z 4 lampami wyglada bardziej atrakcyjnie niz z 2 i taki mlodszy sie wydaje
Podlaczenie halogenów w MK2
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Podlaczenie halogenów w MK2
Witajcie przyjaciele.
Kuplem sobie noweego grilla halogenami. Wiadomo Golfik z 4 lampami wyglada bardziej atrakcyjnie niz z 2 i taki mlodszy sie wydaje
Teraz dowiedzialem sie jakie do tych halogenow ida zarowki a mianowicie H3. Moje pytanie polega glownie na tym jak je podlaczyc? Nie wiem co tam ma byc czy swiatla dluge, czy mijania czy na dlugich ma swiecic wszystkie 4 lampy? Skad poprowadzic prad czy podlaczyc sie do kabli idacych do lamp?
Eh... coś tu napisałem ale mie sie pokręciło. Juz sie poprawiam.
Jak kolega napisał wyzej. Halogeny są tylko do długich i trzeba sie wpiąć w przewody od długich świateł od duzych reflektorów.
Wrzuce ci schemat co i jak...... momento
Jak kolega napisał wyzej. Halogeny są tylko do długich i trzeba sie wpiąć w przewody od długich świateł od duzych reflektorów.
Wrzuce ci schemat co i jak...... momento
Ostatnio zmieniony wt lip 11, 2006 11:45 przez De'D, łącznie zmieniany 1 raz.
- vw_vandal
- Forum Master

- Kontakt:
Chłopaki spokojnie !!! sztux, zobacz jakie to są halogeny czy przeciwmgielne czy dalekosiężne!! Bo jak tak podłonczysz przeciwmgielne to palantownia Ci dowód powinie mi zapi...... . A podrógie chłopaki zapomnieliście o przekaźnikach !! Główny włączniik może siadać a i na przekaźnikach lepiej światła dają 
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DvkPN1Buok0&feature=autoplay&list=FLdQqUeMMZKpjqZ72OdcA6cQ&lf=mh_lolz&playnext=1[/youtube]