[ Dodano: Czw Kwi 27, 2006 22:52 ]
I tak ze po przeróbce wydechowego powiem szczerze ze zauwazylem ze Golfik lepiej idze nawet sporo
 :) no i oczywiscie slychać
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

bo wystarczająco dobrze chodzi
 bo wystarczająco dobrze chodzi  mysle nawet zeby dać jakąś mate wygłuszającą nad tłumik zeby tak nie było słychać fury w środku:)
 mysle nawet zeby dać jakąś mate wygłuszającą nad tłumik zeby tak nie było słychać fury w środku:) a czemu na takia duzą pojemność ?? lepszy efektwiercik pisze:Stozek zakladaj ten powyzej 2,5l, ten wiekszy
 ) Tylko ile by mnie taki stozek wyniosł ??
) Tylko ile by mnie taki stozek wyniosł ?? Na pewno to Ci nie da 5 ani 10 PS wiecej. Jesli zrobisz dobry dolot i dobrze odgrodzisz filtr od silnika, to moze cos tam odczujesz. Koszt stozka ok. 100-150zl, zalezy jakiej firmy. A co do wielkosc. Czytalem, ze jesli wogole ktos zaklada do diesla stozek to lepiej zeby byl to ten wiekszy, bo mniejszy nawet moze oslabic. Ja nie zaluje, tego co zrobilem, chociaz wszyscy kracza ze turbo rozwale, ale jezdze juz ponad pol roku i do tej pory nic
 Na pewno to Ci nie da 5 ani 10 PS wiecej. Jesli zrobisz dobry dolot i dobrze odgrodzisz filtr od silnika, to moze cos tam odczujesz. Koszt stozka ok. 100-150zl, zalezy jakiej firmy. A co do wielkosc. Czytalem, ze jesli wogole ktos zaklada do diesla stozek to lepiej zeby byl to ten wiekszy, bo mniejszy nawet moze oslabic. Ja nie zaluje, tego co zrobilem, chociaz wszyscy kracza ze turbo rozwale, ale jezdze juz ponad pol roku i do tej pory nic 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 41 gości