TERAZ  spox
  TERAZ  spox  na starym pasku było wszystko ok jezeli chodzi o pąpe to nic  nie bylo ruszane luzu tez nie ma 2 paskii dwa napinacze kupione były poniewaz zmieniony takze jest ten 2 pasek co napedza alternator.A przy okazji mam pytanie gdzie jest czujnik obrotomierza ?? bo ktos mi mowił ze w alternatorze a mi sie nie chce w to wierzyc. a obrotomierz nie działa wogole.A jezeli chodzi o pasek to jest taka mozliwosc ze za mocno naciagneli pasek.Bo jest naciagniety strasznie a u mnie w MK2 1.6 to jest delikatnie naprezony i jest ok.czy poprostu diesel musi miec mocniej naprezony ??
 na starym pasku było wszystko ok jezeli chodzi o pąpe to nic  nie bylo ruszane luzu tez nie ma 2 paskii dwa napinacze kupione były poniewaz zmieniony takze jest ten 2 pasek co napedza alternator.A przy okazji mam pytanie gdzie jest czujnik obrotomierza ?? bo ktos mi mowił ze w alternatorze a mi sie nie chce w to wierzyc. a obrotomierz nie działa wogole.A jezeli chodzi o pasek to jest taka mozliwosc ze za mocno naciagneli pasek.Bo jest naciagniety strasznie a u mnie w MK2 1.6 to jest delikatnie naprezony i jest ok.czy poprostu diesel musi miec mocniej naprezony ??