Oto rzeczone bloki i ich wskazania.
Co sądzicie o tym?

Pozdrawiam
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
przepływka pokazuje mniej bo turbina mniej pompuje..mirass pisze:no i dziwnie przepływka w tym zakresie wskazuje - nagle słabnie
no to musimy poczekać do latamarekmario pisze:Kiedy temperatura powietrza przekroczy 30 stopni auto łapie notlaufy.
dokładnie tak, dość lekko porusza się w całym zakresiecowboy pisze:bypass - chodzi Ci o sztangę przy turbinie ?
Tak zrobię. Wiem, że to nie wyznacznik, ale N75 jest niesłyszalny wogóle, nawet podczas testowania zaworów na VAG-u też nic, cisza głucha. Jedynie słychać sztangę jak się porusza (odgłos jakby pompki).cowboy pisze:może to zaworek n75 niedomaga - spróbuj podmienić się z kimś na chwile...
przy ręcznym podnoszeniu do góry powinien byc wyczuwalny opór membrany w mieszkudokładnie tak, dość lekko porusza się w całym zakresie
u mnie też nic nie słychać... wydaje mi się że w 1Z te zaworki hałasująmarekmario pisze:Tak zrobię. Wiem, że to nie wyznacznik, ale N75 jest niesłyszalny wogóle, nawet podczas testowania zaworów na VAG-u też nic, cisza głucha. Jedynie słychać sztangę jak się porusza (odgłos jakby pompki).
może to być np nieszczelnośc w układzie podciśnienia - zdejmij wężyk z gruszki na pracującym silniku i zobacz czy zasysa podciśnienie, sprawdź szczelność wszystkich wężyków..po założeniu wężyka sztanga powinna zostać wciągnięta do gruszki..marekmario pisze:Co może być powodem tego, że tak późno zaczyna dmuchać?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 62 gości