modół konfortu

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

przemek.stec
Mały gagatek
Mały gagatek
Posty: 64
Rejestracja: wt lis 26, 2019 17:20

modół konfortu

Post autor: przemek.stec » ndz sty 16, 2022 20:56

Witam pytanko małe bo chciałbym wymienic modól konfortu bo oświetlenie mi raz dziala raz nie i centralny mi nie zamyka niektorych drzwi od środka guzikiem i co bede musiał kodować od nowa jeśli kupie drugi modól. pacjent mk4 99r. Korzystając z okazji pytank jak zakodować otwieranie szyb z kluczyka?



Krywan2494
Ma gadane
Ma gadane
Posty: 171
Rejestracja: pn paź 08, 2012 14:18
Lokalizacja: warszawa
Auto: VW Golf IV TDI++, Octavia III Kombi.
Silnik: ATD

Re: modół konfortu

Post autor: Krywan2494 » pn sty 17, 2022 11:57

Hej, jesteś pewien że to moduł, a nie np któryś zamek drzwi jest felerny, jakie błędy pokazuje?



Awatar użytkownika
marcin7x5
_
_
Posty: 8328
Rejestracja: śr lut 23, 2011 13:14

Re: modół konfortu

Post autor: marcin7x5 » pn sty 17, 2022 17:46

Może nawet nie masz tego modułu na wyposażeniu auta...jak masz vaga to sprawdzić trzeba czy masz do niego dostęp. Jak kupować to najlepiej o takim samym nr bo były różne w zależności od opcji...



ArdKeeN
Mały gagatek
Mały gagatek
Posty: 56
Rejestracja: sob paź 03, 2015 20:02

Re: moduł komfortu

Post autor: ArdKeeN » śr sty 26, 2022 10:06

przemek.stec pisze:
ndz sty 16, 2022 20:56
Witam pytanko małe bo chciałbym wymienic modól konfortu bo oświetlenie mi raz dziala raz nie i centralny mi nie zamyka niektorych drzwi od środka guzikiem i co bede musiał kodować od nowa jeśli kupie drugi modól. pacjent mk4 99r. Korzystając z okazji pytank jak zakodować otwieranie szyb z kluczyka?
Zimne luty na module komfortu, opisywałem to już w nie jednym temacie (opcja szukaj się kłania:) ) Wymontuj moduł jest pod kierownicą, na stół i przyjrzyj się dokładnie a oczom ukaże się Tobie zimne luty. Przelutujesz i wszystko będzie działać jak nowe.



Awatar użytkownika
GrzechuPL
Mały gagatek
Mały gagatek
Posty: 62
Rejestracja: pt gru 27, 2019 18:45
Auto: Golf IV 1.6 SR
Silnik: AKL

Re: modół konfortu

Post autor: GrzechuPL » czw lut 24, 2022 12:29

Co do zamykania z przycisku to winne są zamki miałem to samo niestety trzeba wyciągać zamki i wymieniać na płytce te mikro włączniki po rozebraniu łatwo miernikiem sprawdzić który nie działa.
Sam się tym bawiłem naprawiłem tak 2 zamki a jeden wymieniłem.
Co do domykania drzwi z pilota to niestety ten model nie ma tej opcji da rade domknąć tylko z kluczyka.
Obrazek



ODPOWIEDZ

Wróć do „Volkswagen: Golf - mk4 (1997 - 2005)”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości