switala w gofir 2
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
switala w gofir 2
od paru dni mam golfa II 1.3 i mam male pytanko...gdzie sa swiatle postojowe ?? wiem ze to pytanie brzmi dosclamersko otoz wczoraj gdy dalem przysiskiem od swiatel 2 w gore byly swiatla mijania a dzis na pulpicie pali sie kontrolka od dlugich...i nie wiem czy raz w gore sa mijania czy postojowe czy jeszcze jakies...prosilbym o odpowiedz jak sprawa swiatel wyglada w 'normalnym'goliaczu z tych lat /rocznik mojego to 88/
kto szybko jedzie tego wolno niosa
-
- Użytkownik
- Kontakt:
włącznik światełma 2 połozenia pierwszy to światła postojowe a drugi to mijania, dlugie swiatła włanczasz przełacznikiem którą zmieniasz kierónkowskazy tylko że długie światła ciągniesz lekko do siebie ten przełacznik. 

...pomału do celu......w planach Suka GS 500, na początek oby sił wystarczyło :hmm:
- Szymon Czarkowski
- Mały gagatek
- Michael G60
- Forum Master
- Kontakt:
dzieki za pomoc
w ogole golf to ciekawe auto jest taka glupia sprawa jak klakson - dziala tylko z kluczykiem w stacyjce /do tego sam doszedlem/ ale bedac na gieldzie samochodowejw myslowichac kilku wlasicieli myslalo ze ma popsute klakosny bo bez kluczyka nie dzialaly 

kto szybko jedzie tego wolno niosa