jakiś czas temu dokladnie dwa dni temu zauwazyłem ze we wnetrzu samochodu czuć specyficzny zapach płynu chlodniczego zauwazyłem takze dymek ktory dostawal sie do wnetrza samochodu z miejsca pod kierownicą gdy otworzyłem maske to mialem wrażenie że dym unosi się spod dołu auta. niewiem dokladnie z którego miejsca gdyż nie zaglądałem jeszcze pod spud. i jeszcze do tego żeby było malo falują mi obroty potrafia nawet oscylowac na luzie nawet do 2000 tys obr/min i tak ciagle skacza miedzy 1200 a 2000 obrotów. Ewidentnie dostaje "lewego powietrza" czy jest to możliwe że z tego samego miejsca z kad unosi sie dym???? Z góry dziekuje za pomoc
dym w środku auta i zapach płynu chlodniczego
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
dym w środku auta i zapach płynu chlodniczego
witam wszystkich
jakiś czas temu dokladnie dwa dni temu zauwazyłem ze we wnetrzu samochodu czuć specyficzny zapach płynu chlodniczego zauwazyłem takze dymek ktory dostawal sie do wnetrza samochodu z miejsca pod kierownicą gdy otworzyłem maske to mialem wrażenie że dym unosi się spod dołu auta. niewiem dokladnie z którego miejsca gdyż nie zaglądałem jeszcze pod spud. i jeszcze do tego żeby było malo falują mi obroty potrafia nawet oscylowac na luzie nawet do 2000 tys obr/min i tak ciagle skacza miedzy 1200 a 2000 obrotów. Ewidentnie dostaje "lewego powietrza" czy jest to możliwe że z tego samego miejsca z kad unosi sie dym???? Z góry dziekuje za pomoc
jeżdze golfem III 1.6 benzyna z 1995r. silnik aee.
Dym powiadasz..
Ja bym obstawiał, że to para
I wygląda mi to na walniętą nagrzewnicę..
Swego czasu jak w Passacie B4 dała mi ciała to para buchnęła na cały samochód, przednia szyba cała zaparowała, a na nogi polał mi się wrzątek
No i niestety bez demontażu deski się nie obyło..
Ja bym obstawiał, że to para
I wygląda mi to na walniętą nagrzewnicę..
Swego czasu jak w Passacie B4 dała mi ciała to para buchnęła na cały samochód, przednia szyba cała zaparowała, a na nogi polał mi się wrzątek
No i niestety bez demontażu deski się nie obyło..
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
Co do dymu w aucie -- bez spojrzenia od spodu ... to jak wróżenie z fusów ... jeśli nic z góry nie widać - to wjazd na podnośnik czeka... co do obrotów - przyczyn też wiele - HALL .. itp rzeczy,,, znajdziesz masę takich samych problemów na forum kolego.
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON